Nettavisen.no

Tjenester
Foto: PEDRO ARMESTRE (Afp)

Spansk dobbel til kvelds

Sjekk vår motivasjonsbaserte dobbel fra Primera Division i dagens andre oddstips.

Langoddsen byr på mye spennende i dag, og selv om vi har god tro på både Malmö, Liverpool og Byåsen, må vi nesten se på objektene fra Primera Division i dagens andre oddstips.

Det finnes et par klare motivasjonsspill og oddsen på Real Zaragoza er på vei ned natt til søndag. Så får vi se hvor lenge Norsk Tipping holder på sin odds på 1,70, men vi kan ikke la være å tipse om gode spill bare fordi oddsen vil bli satt ned, tvert i mot så får vi prøve å tipse og sette spillene våre før det eventuelt skjer. Det viste seg at oddsen ble satt ned til 1,50 da søndagsprogrammet åpnet for spill.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Real Zaragoza - Espanyol
Real Zaragoza ligger under streken to runder før slutt, men det er bare ett poeng opp til Getafe. Zaragoza har nesten brukbare 8-3-7 på hjemmebane, men etter hjemmeseier over Almeria og borteseier mot selveste Real Madrid, har det blitt sure tap for Osasuna og Real Sociedad. I kveld må Zaragoza vinne. Contini (f) og Diogo (f) står på skadelisten, men sistnevnte kan være tilbake i dag og hjemmelaget kan stille sterkt.

Espanyol har tapt sine to siste bortekamper, 0-2 i derbyet mot Barcelona og 0-1 for Sporting Gijon. En eventuell plass som gir rett til spill i Europa ser stadig fjernere ut og Espanyol har bare 4-2-12 på bortebane denne sesongen. Formen er høyst middels og motivasjon kan det også settes spørsmålstegn ved. Ti mann står på skadelisten, syv av dem har spilt 14 eller fler kamper denne sesongen.

Her har hjemmelaget alt å spille for og møter overkommelig motstand. Norsk Tippings 1,70 på H er god odds lørdag kveld men den ble aldri åpnet for spill og vi spiller til nye 1,50.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Getafe - Osasuna
Getafe ligger meget utsatt til, ett poeng over nedrykk. De har hatt en grusom vår og bare vunnet tre kamper i 2011. Positivt er det hvertfall at man har vunnet sine to siste hjemmekamper, 1-0 over Sevilla og 2-0 over Almeria. Getafe står med 8-3-7 på hjemmebane. Gavilan (m) og Lopez (f) har vært ute en stund, Gomez (f) kan returnere i dag.

Osasuna var vårt tips på onsdag og de berget i praksis plassen ved å slå Sevilla 3-2 hjemme. De havnet litt unødvendig under 0-2 men en fantastisk 2. omgang utløste jubelen på Reyno de Navarra. Det var Osasunas tredje strake seier og med 44 poeng er man trygge. Noe stort bortelag er man ikke, bare 3-2-13 totalt borte. Nelson (f), Shojaei (m) og Aranda (a) står på skadelisten.

Getafe har vunnet de to siste tilsvarende og de har vunnet sine to siste hjemmekamper. I dag må de vinne igjen, mens Osasuna spratt champagnen etter forrige runde. Bortelaget er i form og spiller med senkede skuldre. Vi har likevel minimal tro på at de tar sesongens fjerde borteseier i dag. H til 1,70 spilles.

To motivasjonsbaserte hjemmeseire, de ser nesten for opplagte ut, gir oss en dobbel til 2,89 i odds. Hvertfall trodde vi det var sjanser for det siden Norsk Tipping hadde 1,70 på Zaragoza, men oddsen ble til 1,50 da objektet ble åpnet for spill og vi får en dobbel til 2,55. Det er gjerne slik at motivasjon alene ikke er nok, man må ha evnene også. Det mener vi disse hjemmelagene har, og de møter relativt svake bortelag begge to. Vi setter 100 kroner til odds 2,55.

48. Getafe - Osasuna 1,70 3,10 3,75
50.Real Zaragoza - Espanyol 1,50 3,30 4,85

Total odds 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill