Gå til sidens hovedinnhold

Spansk mest populært

- Mange nordmenn ønsker å lære spansk, og vi gjør det lett for dem, sier gründer Frank Wedde.

Har du tenkt til å lære deg et nytt språk i høst, men gruer deg til gramatikken? Da er kanskje språkprogrammet «Språksprint» tingen for deg.

Ved hjelp av hovedfokus på det

muntlige hevder gründerne at det skal være enklere å lære seg et nytt språk.

Benytter fantasien
- «Språksprint» handler om å knytte glosene opp imot en huskefantasi, forklarer Frank Wedde, daglig leder av Hjerneklubben.

- Dette gjør det enklere å huske ordene, slik at du da lærer ordene raskere.

- God måte å lære på
Psykologen Kjetil Friisø Ramborg uttalte ved lansering at Språksprint er en god måte å lære nye språk på.

«Det som er spesielt vanskelig med språklæring er at man ikke har noen «knagger» å henge nye ord på, men dette løser «Språksprint» veldig godt», sa Ramborg.

Spansk på topp
- Uten tvil er spansk et av de aller mest populære språkene som nordmenn ønsker å lære seg, forteller Frank videre.

- Kanskje fordi nordmenn er veldig glade i å feriere i Spania, se spansk fotball, interesserer seg for spansk kunst, spansk mat etc. Det er jo også verdens tredje mest talte språk, og snakkes i både Spania og mange land i Sør- og Mellom-Amerika.

- I tillegg er det også mange som samtidig benytter seg av muligheten til å bli bedre i engelsk, med Språksprint.

Mange muligheter
Både spansk, tysk, engelsk og fransk har vært tilgjengelig en stund, og nylig lanserte Hjerneklubben italiensk, som det femte språket i rekken.

«Det er morsomt og lærerikt å lære seg et språk, i tillegg til at forskning viser at det er sunt for oss, å trimme hjernen og utfordre oss selv mentalt», sier Frank, som selv har lært i snakke ikke mindre enn syv språk, ved hjelp av metodene i Språksprint.

Du kan teste et språkprogram for spansk, helt gratis, her.

Spill deg til mer effektiv hjerne
På hjerneklubben kan du også trene opp hjernen din i mye annet. Du kan lære teknikker for å huske bedre, forbedre fokuset, akselerere læringen, øke IQ`en, forbedre geografikunnskapene og mye, mye mer.

Alt foregår ved hjelp av spill og morsomme teknikker, og det er også det som er hemmeligheten til Hjerneklubben - at læring skal være gøy.

Prøv et gratis demospill for spansk her! (Spillet krever at du har Silverlight installert på din datamaskin, det kan du laste ned gratis her.)

Hjerneklubben garanterer dobbel hukommelse på en uke, eller pengene tilbake.