Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)
(Thinkstock.com)

Spar penger for bedriften din

Sjekk hvor enkelt det kan gjøres.

Uansett om du driver en liten, mellomstor eller stor bedrift, er du nødt til å bruke mye penger på alt fra kontorrekvisita, rengjøring, seminarer og butikkinnredning til vakttjenester, regnskapsføring, inkasso og lønnstjenester.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no gjør det enkelt for bedrifter å minimere disse utgiftspostene.

Ved å legge oppdrag og vareinnkjøp ut på anbud, mottar du pristilbud fra mange aktører. Du får dermed et godt bilde av prisnivået, og det er enkelt å avsløre om din nåværende leverandør har konkurransedyktige priser.

Du sitter også med gode forhandlingskort på hånden, for tilbyderne vet at du har fått tilbud fra flere andre aktører. De er dermed nødt til å strekke seg langt på pris eller service for å bli den din foretrukne leverandør.

En annen fordel med anbudstjenester på nett er at du sparer verdifull tid på å slippe å søke på måfå på nettet eller i telefonkatalogen etter aktuelle aktører i ditt område. På gratistjenesten MittOppdrag står flere tusen seriøse tilbydere i kø for å hjelpe deg med dine behov, og tilbudene vil raskt strømme inn i mailboksen din.

Registrer ditt oppdrag på MittOppdrag. no her!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du kan dereter sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og aktører i de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til skilsmisseadvokat og rengjøringshjelp.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og andre har spart store beløp på blant annet utdrikningslag, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll