Gå til sidens hovedinnhold

Spar penger i Oslo, Trondheim og Bergen

Du kan du nyte gratis parkering og rabatt på restauranter.

Å tilbringe sommeren i Norge kan være en av de beste måtene å feriere på, og enda bedre blir det om været står deg bi.

Blant høye fjell og grønne skoger er det fullt mulig å finne fred, for å lade batteriene. Planlegger du å feriere i en av storbyene, er heller ikke de større enn at det er mulig å finne noen stille oaser, innen kort avstand fra sentrum.

Er du ute etter opplevelser eller aktiviteter finnes det også nok av ting å ta seg til her, både i by og på land. Feriere du barn kan med stor suksess ta de med på alt fra telt- eller ferjeturer til spennende parkebesøk, fotballkamper og badeland.

Rabattordninger
Er du redd for at ferien skal bli dyr, kan det være lurt å sette seg inn i de rabattordninger som finnes, og benytte seg flittig av de.

Visste du for eksempel at med rabattkortet VisitOslo pass, som gjelder for Oslo, så kan du parkere helt gratis på kommunale plasser i hovedstaden? Eller enda bedre - reise gratis med kollektiv transport. I tillegg får du billigere inngang i fornøyelsesparken Tusenfryd, gratis inngang til en rekke museer og attraksjoner samt rabatter på mange spennende restauranter i hovedstaden.

Les mer her

20% rabatt for Nettavisen-leseren
Er du medlem av Nettavisens medlemsklubb Norgespasset, får du hele 20% rabatt på Oslokortet, noe som igjen gjør opplevelsene enda billigere. Norgespasset er Nettavisens fordelsklubb for medlemmene, hvor vi har forhandlet frem en rekke gode tilbud for deg som leser. Det er helt gratis å bli medlem av Norgespasset, og du kan lese mer om tjenesten her.

Til Norgespasset

Flere rabatter
De fleste store byene har slike rabattkort, men du finner også mange rabatter innenfor enkelte organisajoner, hotellkjeder osv. Sett av litt tid til å leke turist på PC-en, så finner du nok mange tilbud som du kan benytte deg av om du skal feriere i hjemlandet.

OsloPass

Trondheim City Card

Bergenskortet