I løpet av det siste året har Nettavisen lansert flere forbrukertjenester, som ikke bare har gjort det enklere å få et tilbud på en jobb eller et lån, men som også gir folk store økonomiske besparelser.

På tjenesten MittOppdrag.no tikker det hver uke inn rundt 1000 nye oppdrag fra lesere som vil ha tak i alt fra snekkere og anleggsgartnere til advokater og regnskapsførere, og gladhistoriene om folk som har spart penger skorter det ikke på.

Får bedre tilbud
Sparte 16.000 på elektrikerjobben
I forbindelse med at Morten Francke Jensen skulle fornye og modernisere sikringsskapet, og samtidig få lagt opp en ny kurs hadde han behov for en elektriker. Han hadde aldri trodd at han ved å legge jobben ut på anbud via tjenesten MittOppdrag.no, skulle spare 16.000 kroner.

Dro på ferie - tjente 30.000
Driftsdirektør i FirstHotels, Helge Krogsbøl, dro på ferie i juli. Med seg i bagasjen hadde han bekymringer over håndverkeren han hadde satt i gang hjemme i eneboligen i Oslo. Bare noen små forarbeider var utført, men regningene var formidable høye.

Gjorde vaktmesterkuppet
Borettslagsstyreleder Lars Fjeldstad lot Oslos vaktmestre komme til seg. Han la ut borettslagets vaktmester- og renholdsjobb på MittOppdrag.no og i løpet av kort tid fikk han inn flere gode tilbud. Det sparte borettslaget for minst 50.000 årlig.

Klikk her for å legge inn ditt oppdrag!

Bedre rentebetingelser
Flere har også spart tusener på å bytte til en bank med gunstigere rentebetingelser. Ved å registrere deg på tjenesten MinRente.no sendes nemlig lånet ditt uforpliktende ut på anbud, og du får kun tilbud om du er sikret å kunne spare minimum 5000 kroner på å flytte lånet.

Steinar sparte 25.000 med Nettavisen
Steinar Eriksen fra Oppegård i Akershus hadde lenge vurdert om han burde flytte boliglånet til en bank med bedre rentebetingelser, men som så mange andre av oss har det blitt med tanken. Han er i dag glad for at han kom over tjenesten MinRente.no, som gjorde det enkelt for han å bytte bank og spare 25.000 kroner.

Birthe byttet bank - sparer 60.000 i året
Birthe fra Nordstrand i Oslo hadde lenge en mistanke om at banken hennes ikke ga henne de betingelsene hun fortjente. Hun hadde i flere år vært trofast kunde i Fokus Bank, men savnet oppfølging og tilbud om bedre vilkår, ettersom rentene var begynt å rase. Da hun kom over saken om Steinar Eriksen som hadde spart penger med tjenesten MinRente.no, bestemte hun seg for at hun også ville prøve, noe hun i dag ikke angrer på.

Sjekk om du kan spare tusenlapper ved å bytte bank!

Her sparer du penger
Dette er bare noen få av en rekke solskinnshistorier om lesere som har spart penger på Nettavisens tjenester. Under følger en oversikt over alle forbrukertjenestene Nettavisen tilbyr.

Minrente.no
Bankbyttetjeneste der leserne får tilbud fra banker med bedre rentevilkår. Tjenesten er gratis.
Minstrom.no
Strømbyttetjeneste der leserne får tilbud fra de billigste leverandørene i landet. Tjenesten er gratis.
Mittoppdrag.no
Anbudstjeneste der leserne kan innhente tilbud fra tilbydere innen en rekke bransjer. Tjenesten er gratis.
Minkreditt.no
Trenger du forbrukslån? Ved å søke om lån hos Minkreditt øker du sannsynligheten for at lånet skal bli innvilget. Tjenesten er gratis.
Nettavisen Sikkerhet
En tjeneste for alle som har behov for å sikre hjemmet og kjære eiendeler mot uforutsette hendelser.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere).