Trenger du rengjøringshjelp? Prøv MittOppdrag.no du også!

Det er en kjensgjerning at ikke alle rengjøringsfirmaer er like profesjonelle og grundige, og det er ikke særlig stas å få klager fra dine ansatte på dårlig vask og rengjøring av pulter, kontorer og fellesrom.

Dersom du vurderer å bytte vaskebyrå - enten privat eller for bedriften din - anbefaler vi deg å bruke Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no til å innhente gode tilbud fra seriøse og profesjonelle rengjøringsfirmaer.

Du vil motta tilbud fra mange byråer, noe som gjør at du får god oversikt over hva prisnivået for arbeidet ligger på. Et godt tips er å invitere de mest interessante tilbyderne på befaring. Da får du et inntrykk av hvor seriøse de ulike firmaene er.

På MittOppdrag.no kan du få tilbud på alle typer vaskejobber for bedrifter og privatpersoner: vanlig rengjøring, fasadevask, vindusvask, trappevask og industrirengjøring.

Vaskehjelp på 1-2-3
Slik gjør du det:

1.Klikk her for å «Registrere Oppdrag».

2. Fyll inn nødvendige opplysninger og send inn.

3. Vurder tilbudene, og ta evt. kontakt med firmaene.

Tjenesten er helt gratis å bruke, og du forplikter deg ikke til å benytte noen av tilbudene du får.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste. Sjekk hjemmesider, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer av mange av rengjøringsfirmaene du vil få tilbud fra.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll