Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Spar penger på boligsalget

Skal du selge bolig, kan det være mye penger å spare ved å bruke vår anbudstjeneste.

Mange benytter våren til å forberede en flytteprosess, og selge sin bolig. I Norge flytter rundt 200 000 personer i løpet av året, og er du en av de som skal bytte bolig, enten du trenger større plass, må flytte i forbindelse med jobb e.l. eller bare har lyst på forandring, så kan det være mye penger å spare på å kjøre en anbudsrunde på meglere.

Det kan Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no hjelpe deg med.

Les også: Staten sparer penger med Nettavisen

Det kan nemlig fort bli en kostbar affære å flytte. Hvis du har en bolig med en antatt salgsverdi på ca. 2 mill NOK, vil regningen fra eiendomsmegleren fort komme på ca. 100.000 kroner.

I tillegg til megler trenger man kanskje hjelp til selve flyttingen, rengjøringen osv. Også det kan det være smart å innhente tilbud på.

Smart med anbud
Å bruke MittOppdrag.no er en smart måte å få redusert utgiftene på. Ved å sende jobben ut på anbud kan du selv bestemme hvilken pris du skal betale, og i tillegg sparer du tid fordi tilbudene kommer rett til din mailboks.

Registrer ditt salgsoppdrag på MittOppdrag.no i dag, og du vil snart motta tilbud fra flere meklere. I ro og mak kan du da vurdere de ulike tilbudene og velge det tilbudet som passer dine behov best.

Mer enn håndverkere
Mittoppdrag er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke type oppdrag du kan sette ut på anbud.

Mange bruker tjenesten til å finne en god og billig håndverker, mens andre innhenter anbud på alt fra rengjøring og taksering til webdesign, festlokaler og billakkering.

100 prosent gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

For deg som driver egen bedrift kan du bruke tjenesten til renhold, eller du kan få tak i en rimeligere revisor.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag.no!