Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)
(Thinkstock.com)

Spar penger på innkjøp til kontoret

Innrede kontorlandskap? Slik gjør du jobben enkelt og billig.

Kontormøbler vil vanligvis danne en betydelig del av det samlede budsjettet når man skal sette opp et kontor. Det er fornuftig å prøve å minimere kostnaden på dette området, samtidig som det er viktig å få dekket de behovene du trenger.

Gratis og tidsbesparende
På gratistjenesten MittOppdrag.no kan du spare både tid og penger, ved å legge ut en beskrivelse av hva du ønsker tilbud på. Flere hundre firmaer venter på å motta oppdraget ditt, og kan hjelpe deg med komplette innredningsløsninger og utstyrskonsepter for kontor, konferanserom og kantine mm.

Prøv MittOppdrag her!

Kanskje du ønsker et spesialtilpasset konsept for nettopp din bedrift, eller enkeltstående standardprodukter til rimelig pris? Uansett hvilke behov du har, er det haugevis av firmaer som står disponible til å hjelpe deg.

Hent inn anbud på:
- Kurs og konferansemøbler
- Kontorarbeidsplasser i mange varianter
- Stoler
- Resepsjon og mottagelsesrom
-Tavler og skapløsninger for kurs og konferanserom
- Spesialløsninger med hev og senk
- Reoler og skapløsninger
- Løsninger for plassering av PC, kabler etc.
- Belysning
- Kontorrekvesita

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc'en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til skilsmisseadvokat og rengjøringshjelp.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og andre har spart store beløp på blant annet utdrikningslag, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll