Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Spar tusener for bedriften din

Det er mange penger å spare på å sende bedrifters oppdrag ut på anbud.

Det er ikke sikkert bedriften din har den billigste eller den beste advokaten, eller for den saks skyld det mest effektive rengjøringsselskapet.

Mange bedrifter har allerede tjent tusenvis av kroner på å sende ut sine oppdrag på anbud, og det er mye enklere enn du tror.

Enten du trenger arkitekt, advokat, regnskapsfører, webdesigner, headhunting, vikarer eller et mediebyrå kan du bruke NA24s tjeneste mittoppdrag.no.

Slik fungerer det
Mittoppdrag.no er helt gratis for deg som bruker tjenesten, og det medfører ingen bindinger. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut din kontaktinformasjon, hva du ønsker å få utført til hvilken pris og hvor i Norge bedriften din ligger, så vil leverandørene kjempe om å gi deg det beste tilbudet.

Du vil heller ikke bli oversvermet av en mengde tilbud, og med en gang du ønsker det, kan du stoppe ditt oppdrag.

Det er ingen begrensning på hva du kan bruke mittoppdrag.no til, slik det er på de fleste andre anbudstjenestene. Her kan du sende ut sommerfesten til bedriften (på tide å planlegge!), konferanselokaler, hoteller for seminar eller vaktmester og asfaltering.

Fungerer for mange
Trondheims-firmaet EDO AS sparte mange penger på sitt julebord, mens Jacob Aall Boligsameie i Oslo sparte 50 000 i året på vaktmesteroppdrag. Enkeltpersoner har spart så mye som 16 000 på ett elektriker-oppdrag, for din bedrift kan det bety enda mer besparelse.

Klikk her for å teste ut mittoppdrag - helt uten noen som helst av forpliktelser, og helt gratis.