Nettavisen.no

Tjenester

Spar tusenvis på dine forsikringer

Les om den enkle og raske metoden her.

Totalkunder som har samlet sine forsikringer i et selskap, er verdifulle kunder som ofte belønnes med gode rabatter. Noen forsikringsselskaper vil også gi deg flere fordeler, som gratis leiebil ved bilskade, lavere egenandel med mer.

Med alle forsikringene samlet får du ikke bare de største rabattene og de beste fordelene, men du vil også oppleve at det er praktisk og gir forutsigbarhet når noe oppstår. Du har ingenting å tape, men alt å vinne på å samle forsikringene og bli totalkunde.

WebFinance er en populær tjeneste som hjelper brukerne med å samle forsikringene og få bedre avtaler enn de har i dag.


Klikk her for å innhente og sammenligne tilbud fra forsikringsselskapene.

Det er uforpliktende, enkelt og gratis. Prøv selv her!

Om WebFinance og tjenesten
WebFinance er laget for å gjøre det enkelt for deg å velge finanspartner og forsikringsselskap. De to siste årene har over 40 000 privatpersoner oppdaget hvordan våre tjenester har gjort det lettvint å hente pristilbud på nett, uten at det koster eller forplikter.

WebFinance eies av Leads AS, som siden 2011 har jobbet eksklusivt med webtjenester.

Viktig når du velger forsikring:
*Velg et stort selskap, der får du enklere utbetalt skader.

*Billigst er ikke best. En forsikring er som en redningsvest, den må kunne holde deg flytende, også i hardt vær. Invester i en solid variant du kan stole på.

*Forsikre verdiene dine ut ifra hva de er verdt i dag, ikke for 10 år siden. Boligen din for eksempel, har du oppjustert etter verdiøkningen?

*Ditt forsikringsbehov vil endre seg. Når du flytter, får barn eller kjøper bolig, ta en gjennomgang for å se at du fortsatt har det du trenger.

*Husk det viktigste. Bil og innbo er vel og bra, men det er innenfor personforsikringer at konsekvensen av tap er størst. Snakk med en erfaren rådgiver for å få hjelp til å vurdere hva du trenger.

*Gjør deg kjent med forsikringene. Det er viktig at du vet hva forsikringene dine dekker.

Nå kan du enklere hente inn tilbud på forsikring gjennom WebFinance:

Fyll ut et lite skjema – motta uforpliktende tilbud fra flere. Sammenlign og velg det gunstigste alternativet for deg. Prøv selv her!