På jakt etter billigere forsikring? Prøv MittOppdrag.no du også!

Knut Lie (65) fra Rykene i Arendal kommune ble oppgitt da han fikk forsikringsregningen i mars. Igjen hadde forsikringsselskapet skrudd opp premien.

- Det startet som en billig avtale, men prisen har gått opp litt etter litt, og med det siste hoppet bestemte jeg meg for å sjekke om det var mulig å oppdrive en billigere avtale, forteller Lie.

Fikk flere gode tilbud
Gjennom søk på nett hadde han tidligere lagt merke til Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no, og han bestemte seg derfor for å se om han kunne bruke tjenesten til å innhente tilbud på forsikring på huset, to biler, båt og campingvogn.

- Jeg fant frem forsikringspapirene mine og sendte en forespørsel på Mittoppdrag. Det første tilbudet var 3000 kroner lavere enn avtalen jeg hadde på drøyt 18.000 kroner i året. Jeg holdt på å slå til på tilbudet, men bestemte meg for å vente og se om det kom flere tilbud.

Det angrer ikke Lie på i dag.

- Det nesten tilbudet var enda bedre, men det tredje var hele 8000 kroner billigere i året enn avtalen jeg hadde. Det er utrolig – helt hinsides! sier Lie entusiastisk.

Anbefaler MittOppdrag
Han slo imidlertid ikke til på tilbudet med det samme, men bestemte seg for å sjekke selskapet som hadde kommet med det beste tilbudet.

- Jeg fant ingenting negativt om dem, så da bestemte jeg meg for å bytte. En uke senere hadde jeg spart masse penger på den nye forsikringsavtalen.

- Jeg kommer garantert til å bruke MittOppdrag igjen og har anbefalt tjenesten til flere venner, avslutter Lie.

Ofte gratis å bytte
Det er stor konkurranse og store prisforskjeller på de fleste forsikringsområder, så det kan være gode penger å spare på alt fra barneforsikring, innboforsikring og båtforsikring til livsforsikring, reiseforsikring og uføreforsikring gjennom MittOppdrag.

Det er normalt gratis å bytte forsikringsselskap, spesielt med tanke på at aller fleste selskaper gjør byttejobben for deg.

På jakt etter billigere forsikring? Prøv MittOppdrag.no du også!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og Til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.