At det kan være store prisforskjeller på flytting er det ingen tvil om, noe Mariella Pehkonen merket da hun skulle ha sitt flyttelass fra Bergen til Oslo.

- Det var veldig store forskjeller på prisene jeg fikk, og jeg sparte faktisk 10.000 kr på det billigste anbudet jeg fikk, forteller Mariella.

Enkel sammenligning av prisene
Bakgrunnen for at Mariella sparte pengene var at hun brukte Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no for å få tilbud fra potensielle flyttebyråer.

- Jeg fant ut at det var en enkel og grei måte å velge og sammenligne flere leverandører på. Selv jobber jeg innenfor logistikk, og vet at prisforskjellene kan være enorme. Det er veldig mye enklere enn å måtte ringe rundt selv og sammenligne priser på telefon eller ved å søke rundt.

Veldig enkelt
Mariella er veldig fornøyd med tjenesten, og hvor enkelt det hele var:

- Jeg fikk 6-7 svar på min forespørsel, og valgte den som kunne gjøre jobben for meg 10.000 kroner billigere enn den dyreste. I etterkant er jeg veldig fornøyd med både prisen og jobben de gjorde.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort

-------------------------------------------------------------------------------
Slik fungerer MittOppdrag:
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere eller entreprenører.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Helt gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort