Gå til sidens hovedinnhold

Sparte 16.000 på elektriker-jobben

Nettavisen-leser Morten Francke Jensen la oppdraget ut på anbud.

- Det var litt tilfeldig at jeg benyttet Mittoppdrag.no, men du verden det fungerte perfekt for meg, sier Morten Francke Jensen fra Oslo.

I forbindelse med at han skulle fornye og modernisere sikringsskapet og samtidig få lagt opp en ny kurs hadde han behov for en elektriker.

Skeptisk
- Jeg hadde ikke hørt om Mittoppdrag da jeg kom over en annonse eller artikkel om det nye nettstedet. Det hørtes ut som en god ide å la flere by på jobben, sier Francke Jensen til Nettavisen.

Store forhåpninger hadde han imidlertid ikke.

- Jeg kjente ikke til tjenesten, men tenkte at jeg kunne jo prøve. For meg var det jo ingenting å tape, sier han.

Fikk kjapp respons
Samme kveld la han inn en beskrivelse av oppdraget. Dagen etter hadde syv firmaer av ulik størrelse gitt anbud.

- De virket å være seriøse og for å gjøre det enkelt inviterte jeg de fem første til å gi en prisvurdering, forteller han.

Store prisavvik
Ifølge Francke Jensen kom alle fem som avtalt til besiktigelse og i løpet av en uke hadde han fått pristilbud og arbeidsbeskrivelser fra samtlige.

- Det var da jeg fikk den store aha-opplevelsen. Det var ikke store forskjeller i arbeidsbeskrivelsene og innhold i oppdraget, men prisene avvek kraftig. Det rimeligste firmaet, som også var det største, opererte med en pris på en trededel av det dyreste tilbudet. Valget var enkelt, sier Francke Jensen.

- Hvor mye sparte du?

- Sammenlignet med det dyreste tilbudet sparte jeg 16.000 kroner. Sammenlignet med det nest beste sparte jeg cirka 4000 kroner.

- Fornøyd med kvaliteten på arbeidet?

- Det gikk prikkfritt. Jobben ble gjort til avtalt tid og jeg har ikke fått noen negative overraskelser i etterkant. Mittoppdrag fungerte perfekt for meg og er utvilsomt noe jeg skal benytte meg av igjen. Neste prosjekt er oppussing av et lite bad så da forsøker jeg igjen, sier han.

Kjøpers marked
Noe av det som overrasket ham mest i positiv retning var hvor kjappe håndtverkerbedriftene var til å legge inn anbud.

- Jeg vet naturligvis at mange bedrifter har mindre å gjøre for tiden, og det er nok en sammenheng her. Det er ikke tvil om at det er gode tider for folk som trenger håndtverkere, sier den 50-årige forsikringsmedarbeideren.

Klikk her for å legge inn ditt oppdrag på Mittoppdrag.no.

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!