Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Kirsty Wigglesworth/EPA

Spennende spill i England

To sterke hjemmelag i League One får tillit i dagens oddstips.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Langoddsen byr på en fin blanding av ishockey og fotball. Det spilles Asia-mesterskap og her går kampene tidlig, for dem som ønsker litt spenning i arbeidstiden. Så følger finsk, norsk og svensk hockey, før ballen sparkes i gang på fotballøya klokken 20.45.

Det ble trippel-treff til 3,12 i odds i på overtid i går, noe som innebærer at vi har en tilbakebetalingsprosent på oddstipsene på 144 så langt i 2011. Det er vi selvagt meget fonøyde med.

I dag foreslår vi en dobbel til 2,55 i odds.

Les også: Lesernes oddstips tirsdag

Oldham - Southampton
Oldham Athletic ligger på 9. plass, men det er jevnt på tabellen og de er bare ett poeng unna en plass innenfor play-off. Med 1 og 2 kamper til gode på lagene over seg ser det lovende ut. De er habile på bortebane (3-3-4 totalt) og sterke hjemme (5-5-1 totalt). Bare to andre lag har tapt færre kamper enn Oldham. De er i følge rapportene et hardtarbeidende lag med et godt kollektiv og jevnt bra innsats, ingen store stjerner. Etter tap mot Hartlepool og Rochdale på årets første og tredje dag, fikk man igjen styr på det defensive til hjemmekampen mot Swindon og vant 2-0. Manager Paul Dickov roser Trotman i forsvaret og den unge målvakten Ben Amos, innlånt fra Manchester United, som overbeviste i sin første kamp for laget. Amos hadde 8 opptredener for Molde i fjor. Det er ingen nye skader i laget og Dickov stiller ventelig samme lag som slo Swindon.

Southampton hvilte 8 faste spillere i FA-Cupen lørdag, men hadde ingen problemer med å slå Blackpools reserver 2-0. The Saints stiller derfor med alle de faste spillerne i dag, og de er uthvilte. Southampton har vunnet fire strake kamper nå, alle med minst to måls margin. 7 av de 8 siste kampene er spilt på St. Mary's i Southampton. Forrige bortekamp vant man 3-1 over bunnlaget Dagenham & Redbridge, men Southampton har ikke bedre enn 4-1-4 på bortebane totalt, og har hittil møtt flest hjemmelag fra nedre halvdel. Formen er riktignok bedre nå enn den var. Manager Nigel Adkins har et luksusproblem når han skal ta ut laget, siden så mange av de nye som fikk sjansen i cupen overbeviste. Eneste skadefravær er Holmes, han har vært ute en stund.

Southampton flyr høyt etter å ha slått ut en Premier League-klubb i cupen, og man ser selvsagt fram til 4. runde der man var så heldige å trekke ingen ringere enn Manchester United. Nå er det tilbake til hverdagen i League One og vi tror det kan bli litt dagen derpå for Southampton, borte mot et av de sterkeste og mest arbeidsomme lagene. Norsk Tipping tilbyr 1,70 for at hjemmelaget klarer minst uavgjort, og vi mener det er akkurat godt nok betalt.

OBS: Nå kan du spille på iPhone og Android

Huddersfield - Plymouth
Huddersfield kjemper om opprykk til The Championship og de er kommet langt i JP Trophy-cupen, så FA-Cupen var bare tredjeprioritet, sa manager Lee Clark før lørdagens hjemmekamp mot Dover Athletic. Han mønstret likevel sin faste startellever og Huddersfield vant 2-0, så nå venter Arsenal eller Leeds i 4. runde. I serien ligger man som nummer 4 i det som ser ut til å bli en jevn opprykksstrid. Fine 7-2-3 totalt på hjemmebane. Etter to tap i romjulen har det blitt 2-2 borte mot Carlisle og 1-0 hjemme mot gode Sheffield Wednesday. Det er ingen nye skader eller suspensjoner i laget og vi får trolig se den samme startoppstilling som har vunnet to kamper på rad. Spissen Afobe var ute sist, men kan muligens rekke denne.

Manager Lee Clark var fast midtbanespiller på Sunderland på slutten av 1990-tallet, da laget ble trent av Peter Reid, som nå trener Plymouth. De to er visstnok fortsatt gode venner.

Plymouth Argyle rykket ned fra The Championship før denne sesongen. De er ingen klar opprykkskandidat der de ligger på 14. plass. Plymouth har 3-1-5 på bortebane totalt, og de har nettopp svekket laget ganske kraftig. Den meget giftige spissen Bradley Wright-Phillips, toppscorer ikke bare i Plymouth, men i ligaen, fikk beskjed om å stå over bortekampen mot Bournemouth på lørdag. Klubben har en stund håpet å selge ham, og hadde ikke råd til at han eventuelt skulle skade seg. Mandag ble det klart at toppscoreren går til Reading. Plymouth tapte 0-3 i Bournemouth i det de selv betegner som årsverste. Dette kom etter en rekke på fem kamper uten tap, og man mener fraværet av Wright-Phillips var merkbart fra første stund. Det er ingen nye skader i laget per i dag, men det er ventet at Reid gjør endringer etter svak innsats sist.

Huddersfield er et godt hjemmelag som trolig kommer til å kjempe om opprykk. De var i play-off forrige sesong, de hadde da 14-8-1 på hjemmebane totalt, men misset opprykk. Plymouth leverer en del svake prestasjoner også på dette nivået og de har solgt sin klart mest målfarlige spiller. Vi tror det går to-tre runder før Plymouth kommer i siget igjen, de må etablere en ny offensiv uten Wright-Phillips først. Hjemmeseier til 1,50 spilles. Vi får en dobbel til 2,55 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

33. Huddersfield - Plymouth 1,50 3,30 4,85
36. Oldham - Southampton (1-0) 1,70 3,45 3,35

Total odds 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill