Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Pablo Eder (Shutterstock)

Spill brettspill på nett

På våre spillsider konkurreres det i både Yatzy, Uno, Scrabble og andre kjente "brettspill".

Er du fan av klassiske brettspill som Ludo, Yatzy, Scrabble etc. bør du ta turen til våre spillsider. Her finner du et stort utvalg av morsomme nettspill, og flere gamle klassikere du sikkert vil dra kjensel på. Har du lyst på litt ekstra spenning i hverdagen, kan du også velge å spille om virkelige penger.

Klikk her for å gå direkte til våre spillsider

Yatzy (Dice King)
Dette spillet er vel kjent for de fleste, men du har kanskje ikke testet nettutgaven? Her spiller du mot 3 motspillere, men reglene er de samme. Underveis kan du også velge å chatte med spillerne, og på den måten få nye venner. Populært spill, hvor det alltid finnes noen å spille mot.

Spill her!

Scrabble
SCRABBLE ZING er en ferdighetsversjon av det klassiske brettspillet. Det er et spill for én, som går ut på å forme ord på brettet for å skåre flest mulig poeng. Du får bonuspoeng hvis du bruker alle de 7 brikkene i én enkelt omgang eller til ett enkelt ord.

Spill her!

SparDame (Hearts)
Det klassiske Hearts-spillet har kommet for å bli. Unngå å ta stikk med hjerter, og unngå for alt i verden spar dame! Hvis ikke du har tenkt å gå for en slem, da...

Spill her!

Ludo
Ludo er et spill de fleste nok kjenner som brettspill. Det er veldig lett å lære, og gleden over å slå ut motspillerne er alltid like stor. Flytt de fire brikkene fra ditt eget felt, rundt brettet og inn i mål for å vinne! For å starte må du få 1 eller 6 for å komme ut. 6 er omkast. Havner du på samme plass som en annen brikke slår du denne hjem, og han eller hun må begynne på nytt.

Spill her!

UNO
I det klassiske spillet UNO, som er enkelt å lære seg men umulig å legge fra seg, spiller du mot to datastyrte motstandere. Hver spiller begynner med 7 kort, og en tilfeldig trekning avgjør hvem som skal begynne. Deretter er det om å gjøre å bli kvitt alle kortene dine før motstanderne. Glem ikke å rope UNO når du bare har ett kort igjen!

Spill her!


Sjakk
Chesster er en spennende høygirvariant av det mest klassiske av alle strategispill: sjakk. Gjør deg klar til å måle mentale krefter med motspilleren på direkten i dette supre flerspillerspillet. Innstill deg på å lære nye taktikker, da dette er sjakk med en spesiell vri!

Spill her!

Backgammon
Det evigunge spillet med røtter i oldtidens Egypt. Backgammon spilles av to spillere hvor målet er å få alle de 15 brikkene inn på ditt hjemland av brettet, og deretter flytte dem av brettet.Det beste med Backgammon er at når du vinner, er det fordi du er flink; når du taper er det bare uflaks.

Spill her!

Klikk her for å se alle spill!

Turneringer og jackpott
På våre spillsider finner du kun ferdighetsspill, og derfor har du også muligheten til å spille om virkelige penger og vinne jackpotter, hvis du skulle ha lyst til det. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King, som leverer spillsidene, har utformet det hele som et nettsamfunn hvor du også kan bli kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å gå til våre spillsider!