Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix

Spill på OL fra sofakroken

Det er ikke mange sjanser igjen om du skal klare å vinne på OL direkte fra sofaen, men sjekk hvor enkelt det er her.

Å spille på Lotto, Tipping og Oddsen er langt enklere enn du kanskje tror. Alle spillene er tilgjengelige på nett og mobil, slik at du kan sitte i ro og mak i sofakroken og spille på norske OL-triumfer.

Under OL har Norsk Tipping et stort program for spill du kan satse penger på, alt fra hvor mange gullmedaljer Norge tar til hvem som vinner de forskjellige øvelsene.

Som nettkommisjonær for Norsk Tipping gir Nettavisen deg her en innføring i hvordan du kan spille på nett og mobil.

Spill på datamaskinen
Du trenger en kortleser for å kunne spille på nett. Kortleseren er helt gratis, og du får den tilsendt i posten ved å klikke på denne lenken til Norsk Tipping. Kortleseren gir deg tilgang til alle Norsk Tippings spill, og den gjør det enkelt for deg å sette inn og ta ut penger, sjekke resultater fortløpende, sjekke dine gevinster osv.

Dersom du ikke har kundekort fra Norsk Tipping, kan du bestille det her (pris: kr 60,-).

Spill på mobilen
denne lenken kan du laste ned en gratis applikasjon som gjør det mulig for deg å spille direkte på mobilen. Når klienten er lastet ned (alt skjer automatisk), så registrerer du spillekortnummeret ditt. Hvis du har penger på kortet, kan du spille med en eneste gang. Eventuelt kan du overføre penger fra konto eller kredittkort.

Nyttige lenker:
Spill på mobilen

Bestill kortleser

Registrer deg som spiller

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Norsk Tippings hjemmeside