Thor Haavik (17 år) er glad for at han leste om nettbasert hjernetrening på Nettavisen. Det har både hjulpet han til å forbedre konsentrasjonen, og gjort han raskere i hoderegning.

Fra 10.000 - 80.000
-Ja, første gang jeg tok regnetesten endte jeg opp med 10.000 poeng, men etter å ha lest noen tips for å regne raskere, og trent litt, tok jeg testen igjen, og fikk 80.000 poeng, forteller Thor.

- Da er det klart at jeg har lært noe.

Slik blir du et huskegeni

Fristet av hukommelse
Thor sier at det var tanken om en bedre hukommelse, som fristet han til å melde seg inn på Hjerneklubben.no, men at han fant fort andre ting som lokket mer.

- Det var litt mye å sette seg inn i, eller mange teknikker å velge mellom, så jeg begynte å kikke litt på andre ting. Konsentrasjon er jo også noe jeg gjerne vil bli bedre på, så nå jobber jeg med det.

Spiller og lærer tips
Kan du fortelle litt om hvordan du trener konsentrasjonen?

- Det er et spill inne på Hjerneklubben som jeg bruker mye, som går ut på å huske tall i riktig rekkefølge. I tillegg er det forskjellige artikler man kan lese, for å lære gode måter for å holde konsentrasjonen på, og trene den mens man er på skole, jobb og lignende.

- Det finnes også 5 spill til, foruten det å huske tall i rekkefølgene, og disse har jeg også prøvd meg en del på. Tror jeg ligger på 1. plass på to av de faktisk, avslører Thor.

Lær et språk med ny metode

Økonomi i framtiden
- Hukommelse er nok noe jeg kommer til å ta opp igjen senere – det vil jo bli viktigere når jeg begynner på studiene, og pensum blir mer omfattende.

Thor går i dag på Laksevåg videregående skole, men drømmer om økonomistudier i framtiden.

- Jeg er jo sterkest i matte, så det hadde vært moro å studert økonomi. Da får jeg nok god bruk for teknikkene jeg har lært på hjerneklubben.

Utnytt dine evner
Har du lyst til å lære noen triks for å bli bedre i hoderegning, eller få økt din evne til å konsentrere deg?

Da er Hjerneklubben stedet for deg.

I tillegg til økt konsentrasjon og raskere regningevner lærer du også teknikker for å; forbedre hukommelsen, geografikunnskapene, bli mer kreativ og lære språk (spansk, fransk, tysk og engelsk (portugisisk og italiensk er på trappene).

Les mer om hjerneklubben her!

Prøv et demospill her!

I forbindelse med Brain Awareness Week som var forrige uke, gir Hjerneklubben 30% på medlemskapet til alle som melder seg inn før 28. mars.
Les mer her