Gå til sidens hovedinnhold

Spis 3-stjerners til under 500 kroner

Her kan du gjøre et skikkelig matkupp som gleder både lommebok og gane.

Det koster å spise på virkelig gode restauranter, men det trenger ikke alltid å koste alt for mye. Nettavisen har inngått et samarbeid med verdens største tjeneste for online booking av restauranter, og følger du med kan du komme over noen skikkelig gode tilbud.

Tre stjerner til under 500 kroner
Ett av tilbudene du kan benytte deg av er et måltid på Alain Ducasse at the Dorchester, en restaurant med tre av tre mulige stjerner i Michelin-guiden. Bestiller du gjennom vår tjeneste kan du spise tre retter med to glass vin, kaffe og flaskevann til 45 pund.

Her finner du tilbudet

Det er ikke det eneste spesialtilbudet du vil finne. Du kan for eksempel spise på en av restaurantene til Michael Caines til svært gode priser i England, eller sørge for at du får bord på Sjömagasinet i Stockholm.

Spise i Norge
Du kan også finne svært mange restauranter i Norge, både restauranter med lunsj i Bergen og svært mange tapasrestauranter over hele Norge. Likevel skulle vi tro at det er restauranter ved sjøen som kanskje frister mest nå i sommermånedene.

Klikk her for å gå til tjenesten for å booke ditt bord. Det er selvfølgelig helt gratis for deg og du får umiddelbar bekreftelse.

PS! Er du ute etter billige flybilletter bør du sjekke tjenesten som er best i test hos Forbrukerrådet. Den finner du her.

Reklame

Husker du disse to idiotene?