Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Start treningen med ny "outfit"

Har du vanskeligheter med å motivere deg for trening, kan løsningen være et nytt program og noen nye treningsklær.

Synes du det er vanskelig å komme i gang med treningen etter sommerferien? Du er nok ikke alene, men som kjent får man både økt energi og mer overskudd av å trene, så her er det ingen vei utenom.

Tilbud: Få rabatt på sportsklær

Nye treningsformer
Er du lei av det lokale treningsstudioet bør du først og fremst se på hvilke andre muligheter du har, og kanskje også vurdere en ny treningsform. Hva med å bytte ut step-timene med latinamerikansk dans, eller løpingen med sykling og svømming?

Treningsdagbok
Sett opp en plan for når du skal trene, og hva, og forsøk å holde deg til denne. Bruk det gjerne også som en dagbok og kryss ut, så kan du jo gi deg selv en belønning når du klarer å følge den i f.eks en hel måned. Eller du kan få med deg en venn, som gjør det vanskeligere å skulke unna.

Rett utstyr er en forutsetning
Enten du skal begynne på noe nytt, eller bare komme i gang igjen med den gamle treningen så er du avhengig av riktig og bra utstyr. Kanskje er det på tide å unne deg noe nytt treningstøy, som i tillegg til å gi deg en «freshere look», vil være en god motivasjonsfaktor for treningen.

Hvis du har slitt ut det gamle, det gamle rett og slett har blitt for gammelt eller du trenger nytt utstyr til ny aktivitet, så bør du avlegge Nettavisens nye medlemsklubb, Norgespasset, et besøk. Her kan du nemlig benytte deg av noen supre tilbud, på blant annet sportutstyr og -klær, samt mye annnet.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg «aktuelt tilbud»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)