Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Sterk sak i V65!

Krefter er det nok av i dagens soleklare banker, og på en distanse som passer som hånd i hanske ser vi ingen grunn til å gardere.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det knyttet seg litt usikkerhet til om 9 Kringelandtellus skulle komme seg ut fra et litt sjanseartet innerspor i den siste starten, men når hesten har en sjåfør som Eirik Høitomt skulle det vise seg at det var ingen grunn til bekymring.

Championen løste som vanlig flokene ned startsiden på beste vis, og når rogalendingen ga gass bak Järvsöfaks-sønnen på sisterunden var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende.

6-åringen var totalt overlegen til slutt på sterke 27.1 full vei, og mot tilsvarende motstand i V65-3 i kveld på en distanse som klart favoriserer Eriksen-traveren kontra de øvrige konkurrentene har vi ståltro på at vår hovedbanker for dagen bokfører årets fjerde triumf på enkleste vis.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Vi går tynt
I hhv V65-2 og den femte avdelingen har vi god tro på at vinnerne er å finne på 2*2, og i den andre avdelingen banker vi 2 New King på våre tre minste spilleforslag. Silver Pine-sønnen har vært helt nede på 14.9 full vei i Danmark, og som vi har påpekt ved en rekke anledninger er som regel disse hestene som dukker opp derfra normalt klart bedre enn sitt grunnlag (lite penger å kjøre om der nede).

Det ble galopp i den siste starten på voltestart, men kusken melder om en hest som fungerte strålende for dagen i aksjonen etter litt behandling (og på auto skal det ikke være snakk om noen galoppfare). Sporet er perfekt i kveld, og vi tror andrevalget i spillet skal ha en solid vinnersjanse.

Du kan vinne 34 millioner i Viking Lotto i kveld. Har du husket å levere kupongen?

Veldig positiv til tredje på fine 15.3 over en sprint bak gode hester i den siste starten var 4 Nimbus Vang, og med løp i kroppen etter litt pause forventer vi å få se en ytterligere forbedret utgave til kveldens dyst. Den kapable S.J.`s Photo-sønnen har alt for lite penger på seg i forhold til kapasiteten, og Kolnes-traveren får således en plass på vårt store system.

Favoritten 1 Farmer Line er snakk om en flink hest i veldig fin form (vant lett i et veldig billig lunsjløp sist, men det er klart tøffere i mot i kveld), men mot våre to utvalgte i løpet tror vi han blir for enkel. Vi tok ikke av etter å ha sett 3 Pitch Black ved triumfen på Biri på 17.3 full vei mot skral motstand i debuten her til lands, og vi føler at Spotlite Lobell-sønnen må være klart bedre i kveld for å kunne legge på til sin andre strake.

Annonse: Øivind Grøstad varsler for en kraftig forbedret 30-oddser i V65-1.

Når Lars A. Kolle setter seg opp bak 4 Gidde R. Icke i V65-5 blir naturlig nok Gidde Palema-sønnen veldig hardt betrodd, og vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag. 6-åringen har gått strålende løp hele veien nå på slutten, og selv om Bjørnerød-traveren trolig må vandre den tunge veien utvendig skal det dreie seg om en solid vinnersjanse. Forutsetningen er helt optimale i kveld, og det hadde vært vel fortjent dersom den tøffe krabaten på ny fikk smake seierens sødme igjen etter litt ”tørke”

Dagens oddstips: Vi tar en svensk en og en spansk en

Veldig spennende i regi Tor O. Halle er dog 1 Thai Seaman, og når vi vet hva denne lynkjappe Running Sea-sønnen har utrettet på sprint tidligere betaler vi for 7-åringen på våre to største spilleforslag. Ingen av dagens konkurrenter er i nærheten av å hente en lengde på ham ned startsiden her, og når 21-prosenteren i spillet kommer ut med relativt gode treningsrapporter i ryggen ser vi ikke bort i fra at den tidligere JGP-vinneren leder rundt om.

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få kjøpt her!

Gidde R. Icke er hesten å stå i mot til slutt i V65-5.
Gidde R. Icke er hesten å stå i mot til slutt i V65-5.

Tre åpne løp
I de tre øvrige avdelingene føler vi at det kan være rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere, og når vi har brukt fire rekker på vårt store system så langt har vi råd til å gardere bredt her.

En naturlig utgang i et vidåpent kaldblodsløp i innledningen må 15 Spik Tara bli, men utgangsposisjonen kunne med fordel ha vært bedre. Spikeld-datteren har vært ute i klart tøffere lag enn dette nå på slutten, og dersom hun fungerer litt bedre i aksjonen enn sist bokfører trolig 5-årshoppa årets femte triumf.

Vinnerviljen er ikke spesielt fremtredende lenger hos hestene som setter hverandre i stevne i den fjerde avdelingen, men med dokumentert form setter vi 8 Bragden fremst. De fire siste startene viser dog resultatene 2-2-3-2 på Snært Troll-sønnen, og det sier vel sitt om vinnerinstinktet. Enkel å vinne med har heller aldri 11 Stjernejerven vært, men når Järvsöfaks-sønnen viser en oppadgående formkurve bør han være tidlig aktuell i et løp som dette.

Det skal godt gjøres å hente en lengde på 1 Cyrilja i finalen (åpnet 11.5 i den fjerde siste starten), og dersom Armbro Trick-datteren ikke blir utsatt for alt for mye press i innledningen og undervis leder fort den formsterke 5-årshoppa rundt om (avsluttet storveis til sølv på sterke 15.7 full vei bak gode Vinn De Luxe i den siste starten). Det har dog lett for å bli litt frisk kjøring i disse løpene, og når det er snakk om hoppeløp kan det som kjent smelle til litt (og da tyr vi til helgardering på vårt store system).

Annonse: Øivind Grøstad setter et fjerdevalg klart først i V65-4. Ring 820 77007 for beskjed (kr 14,- min)

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spileforslag på hhv 98, 343, 686 og 2096 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 350 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!