Nettavisen.no

Tjenester

- Det er ikke prisen som er viktigst, men hva du får for pengene

Endelig er tjenesten her for deg som ønsker rask hjelp for å få kvalitet.

Det har vært flere anbudstjenester som har vært på markedet i Norge hvor leverandører har konkurrert på pris.

Nå har en ny tjeneste - Finnkvalitet -blitt lansert som fokuserer på å tilby riktig produkt med riktig kvalitet til riktig pris, til glede for både forbruker og leverandør.

- Det har vært mange ganger jeg har brukt anbudstjenester hvor man fokuserer for mye på pris. Hvis jeg skal drenere hagen, bytte vinduer for å slippe trekk eller for den sakens skyld trenger en advokat er det ikke nødvendigvis prisen som er viktigst, sier direktør for forretningsutvikling i Nettavisen - Pål Nisja-Wilhelmsen

Tjenesten bruker det beste fra anbudstjenesten til å lage en side for direkte forespørsler hvor man får muligheten til å vurdere flere kriterier enn pris.

Leter du etter en god håndverker vil du vite om denne faktisk har ekspertise på det området du leter etter. Ikke om den har klart å ansette de billigste til å utføre en malejobb.

Du finner Finnkvalitet her

- Vi har i Nettavisen sagt ja til å være pilotpartner på markedsføring for FinnKvalitet, og tror veldig på konseptet sier Pål Nisja-Wilhelmsen. Spesielt fordi det er en rask og effektiv måte å få tak i leverandører som faktisk kan levere det man ønsker.

Som de sier selv:

Ikke anbud eller katalog!

Vi ønsker å presisere at FinnKvalitet.no verken er en katalog eller en anbudstjeneste. En leverandør vil aldri sende noen tilbud/anbud. Vi hjelper bare kunder som har et behov å finne frem til kvalitetsleverandører som ønsker å hjelpe dem.

Du finner Finnkvalitet her