For et år siden så Hjerneklubben.no dagens lys på Nettavisens sider - Norges første treningsklubb for hjernen, på nett.

I dag er det duket for bursdagsfeiring med bløtkake og nylanseringer. Frank Wedde, en av gründerne av Hjerneklubben, er stolt over hva de har fått til, men gir mye av æren for utviklingen til Hjerneklubbens medlemmer.

Registrer deg i dag og få 30 % rabatt på medlemskapet!

(Skriv inn tilbudskode «bursdag» i registreringen. Tilbudet varer ut uke 23.)

Takker medlemmene
- Et år er forbi og vi er stolte over å kunne si at Hjerneklubben faktisk har vokst. På et år har vi lansert 7 programmer med nesten 20 spill.

- Hjerneklubben og hjernetrening har fått masse oppmerksomhet i media i løpet av året, men vi må samtidig få takke alle medlemmene for alle tilbakemeldingene vi har fått, som faktisk har lagt grunnlaget for vår utvikling.

Hjerneforskning
Nettavisens redaktør, Gunnar Stavrum, ønsker også å få gratulere Hjerneklubben ned dagen.

- Samarbeidet med Hjerneklubben har vært en stor glede for Nettavisen og våre lesere. Leserne har fått tilgang til ny forskning om hvordan hjernen virker, og for mange har teknikkene gjort hverdagen lettere.

-Spesielt nå i eksamensperioden har det vært nyttig for mange å lære knep for å huske bedre, og med sommeren for døren er det nyttig å merke seg at Hjerneklubben også lærer deg språk raskt og effektivt, sier Stavrum.

Spill, blogg og video
Frank forteller videre om hvilke nyheter som kommer nå, i forbindelse med 1-års dagen.

- For å feire 1-års dagen har vi nylig lansert 5 nye fokusspill og tysk for SpråkSprint. I dag lanserer vi også førversjonen av det som kommer til å bli Hjerneklubben 2.0.

Hele siden har fått en ny struktur, medlemsprofilene med resultater og fremgang vil snart få et nytt design, med blant annet en egen fremgangsprosent, og i tillegg kommer jeg til å blogge jevnlig på kunnskapssidene. En ting vi er spesielt stolte av er vår nye videokategori med over 100 videoer (lanseres snart).

Les også: Lær tysk på 1 - 2 - 3

Fokus på fordeler i hverdagen
Frank sier at de i Hjerneklubben har hatt fokus på at medlemmene skal få uttelling for sitt arbeid med hjernetrening i hverdagslivet, og føler de har lykkes med det.

- Et produkt kan være så kult som bare det, men det betyr veldig lite dersom det ikke gir deg noe av betydning utover det å være kult. Hjerneklubben har hele tiden sagt at hjernetrening betyr veldig lite dersom det eneste det gir deg er en høyere poengsum i et spill – det MÅ kunne overføres til fordeler i hverdagen, gjennom bedre ferdigheter og økt kunnskap. Det er noe vi har lykkes med.

- Samtidig sier noen av medlemmene som har sluttet, at de ikke hadde tid til å trene hjernen. Vårt mål er derfor å gjøre sidene enda enklere og mer personlige.

- Vi vil også integrere sosiale nettverkstjenester, slik at man enkelt kan utfordre venner og bekjente i programmer og spill, få nye venner etc. På den måten dekker tjenesten flere behov, og vi håper det vil føre til at medlemmene føler de har bedre tid til å trene hjernen.

Flere får øynene opp for hjernetrim
Hjerneklubben har i dag rundt to tusen medlemmer som er opptatt av mental hygiene, og ser fordelene ved å trimme hjernen og forebygge alderssykdommer.

Medlemmene av Hjerneklubben lærer å forbedre sin hukommelse, sin læringshastighet, sitt fokus, sin IQ og sine matematikkevnene ved hjelp av morsomme spill og teknikker. I tillegg kan man velge å trene sine matematikkevner, forbedre geografikunnskapene eller lære språk.

Prøv et gratis demospill for spansk her!
(Spillet krever at du har Silverlight installert på din datamaskin, det kan du laste ned gratis her.)

Les mer om Hjerneklubben påHjerneklubben.no

30 % rabatt til alle som registrerer seg denne uken - skriv inn kodeord «bursdag» i registreringen

Hjerneklubben garanterer dobbel hukommelse på en uke, eller pengene tilbake.

(Hjerneklubben er et samarbeid mellom Memolife og Nettavisen, og er en medlemstjeneste. )