Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Stor, ny personlighetstest

Svar på 97 spørsmål og lær mer om deg selv, og hvem som passer for deg.

Har du lyst til å finne en kjæreste eller kanskje partner for livet? Med den helt nye tjenesten Match Affinity er du nå nærmere den drømmen enn noensinne.

Match.com har lenge vært kjent som Norge og Nordens største datingtjeneste. Nå har Match slått seg sammen med den ledende europeiske datingsiden Meetic, og dermed blitt større, fått ny design og en rekke nye funksjoner.

Besøk nye Match her!

I tillegg lanserer Match en helt ny tjeneste de har kalt Match Affinity. Dette er siden for deg som raskt og enkelt vil ha hjelp til å finne den rette, og da med fokus på en livspartner eller ektefelle. Her handler det om seriøs dating, og denne tjenesten er bare for dem som virkelig vil finne en partner, og ikke en one-night stand eller en lekekompis.

Unik test
En gruppe psykologer som er spesialister innen psykometri og dynamikken i menneskelige forhold, har utformet den store, helt unike personlighetstesten på hele 97 spørsmål, som du må svare på for å komme i gang på Match Affinity. Deretter er det for så vidt bare å lene seg tilbake, og vente på at forslagene skal strømme inn.

Det er viktig at du tar deg god tid til å svare på spørsmålene, slik at Match har det beste grunnlaget for å finne dine beste matcher. De fleste bruker ca. 45 minutter på å fullføre testen.

Testen er delt opp i tre deler, med fokus på henholdsvis:

* Dine verdier
* Hvordan du lever ditt liv
* Din personlighet koblet mot andre.

Klikk her for å gå direkte til Match Affinity


Sikkerhet viktig
På Match Affinity står seriøsitet og sikkerhet i høysete, og Match har en egen kundeservice til denne tjenesten, som kontinuerlig sitter og luker ut upassende eller useriøse profiler. Match gir også en garanti om at alle medlemmene som finnes på Match Affinity leter etter kjærligheten, akkurat som deg.

Har du lyst til å finne din livsledsager?

Klikk her for å lese mer om Match Affinity