Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Strømmen vinner igjen

Det nyopprykkede laget virker ustoppelig. Sjekk dagens første oddstips!

Langoddsen byr på Tippeliga, Adeccoliga, Premier League, Primera Division, Ligue 1, Serie A og mye, mye mer. Det er også håndball på programmet, og i dag prøver vi oss for en gangs skyld på en oddsmessig godbit fra herrenes Postenliga. Som vanlig på innholdsrike oddsdager kommer vi med to oddstips. Det første tar for seg kampene som avvikles tidligst, og spillefristen for dette første tipset er klokken 15.55.

Tippeligaen: Status over skader og karantener
Tippetips: Vålerenga fortsetter seiersmarsjen
Oddstips: Vi stoler på Atletico Madrid
Galopptips: Pangdag på Øvrevoll
Travtips Sørlandet: Vi byr på Kongen
OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Strømmen - Mjøndalen
Strømmen har levert over all forventning og nyopprykkeren har faktisk etablert seg på øvre halvdel av tabellen, ikke langt unna tredjeplassen som gir kvalifiseringsspill til Tippeligaen. Hvem hadde trodd dette før sesongstart? Ikke vi. 6-2-2 på hjemmebane totalt er i ferd med å bli blant de aller beste. De seks siste hjemmekampene er vunnet, over til dels sterke motstandere, og sist tok man den kanskje største skalpen av alle ved å knuse til da ubeseirede Sarpsborg 3-0 i Sarpsborg. Prestasjonen omtales som årsbeste på Strømmens nettsider.

Mjøndalen kjemper for å unngå nedrykk, og kjempingen ser ut til å gi resultater, hvertfall innimellom. 3-0-2 på de fem siste gir håp, men noe stort bortelag er man likevel ikke med 3-1-6 totalt. 0-3 tap i forrige bortekamp i Sogndal. Flotte borteseire i Sandnes og Bodø før det.

Strømmen ser ut til å ha lite skader i laget. Mjøndalen har Joachim Solberg suspendert. Bajram Ajeti, Stian Ohr og Glenn Hilleren står oppført som langtidsskadde, men disse fraværene skal ikke svekke bortelaget i stor grad i dag.

Strømmen er i sitt livs form om dagen, og det ser ikke ut til at de gode prestasjonene går til hodet på dem, tvert i mot så følges den ene triumfen opp av en annen. Laget cruiser på en medgangsbølge som fort kan vare sesongen ut. Mjøndalen har blitt undervurdert av mange og de har overrasket av og til, men veldig gode er de ikke, og mot Strømmen blir det trolig vanskelig. 1,60 for hjemmeseieren må være spillbart.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Stord - Follo
Postenligaen, menn. Det er sjelden vi setter penger på håndball, men vi følger da med og her mener vi å ha funnet spillbar odds fra Norsk Tipping.

Det er spilt to runder i herrenes Postenliga, og Stord ligger helt sist, med 0 poeng og svakere målforskjell enn Follo og Oppsal, de andre lagene med 0 poeng. Stord åpnet med 27-31 tap for gode Haslum, en av gullfavorittene denne sesongen, og sist ble man latterliggjort med 17-36 tap borte mot ØIF Arendal. Det er store forskjeller på de beste og de svakeste i denne serien, og hjemmebanefordelen teller mye. På Stords egne nettsider omtales kampen mot Arendal som et fullstendig og kollektivt sammenbrudd. Uakseptabel, motløst, uinspirert, ingen sturktur i forsvar og ingen vilje i laget.

Follo åpnet med tap 20-28 hjemme mot ØIF Arendal og fulgte opp med et nytt tap 25-33 borte mot Runar. "Angrepsspillet fungert ikke i det hele tatt, tempo var borte og skuddene satt ikke i det hele tatt, noe nesten 30 bom forteller forteller alt om", skriver klubben om egen innsats mot Arendal. Det er imidlertid ikke bare sorgen, og vi klipper inn følgende fra klubbens hjemmeside: Follogutta spilte på seg selvtillit i NM-kampen i Bergen på tirsdag hvor de knuste Fyllingen med 32-23 i en strålende kamp hvor gutta virkelig fikk vist at de kan spille strålende håndball.

Follo har aldri klart å ta poeng borte mot Stord i Postenligaen. Det har blitt 23-20 og 26-19 her i ved de to seneste anledningene.

Dette blir et knallhardt bunnoppgjør. Begge lag mener selv de ikke har fått vist hva de kan hittil, men verst må det være for Stord, som fikk eventyrlig juling i Arendal sist. I dag må de reise seg, og tradisjonelt skal de klare en seier over Follo. I dag er det ikke lov å gi opp. 1,70 for hjemmeseieren spilles. Vi får en dobbel til 2,72 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

29. Strømmen - Mjøndalen 1,60 3,50 3,75
39. Stord - Follo 1,70 7,50 1,90

Total odds 2,72

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook