Nettavisen.no

Tjenester

Støvsug gulvet fra sofaen

Len deg tilbake i sofaen, slå på fotballkampen og støvsug gulvet.

Verden går framover, og bra er det. For en del år siden hadde vi verken oppskjært loff eller ferdig blandet omelettegg i butikkene. Nå har utviklingen gått enda ett hakk videre og du kan kjøpe deg din egen robot som støvsuger gulvet mens du gjør noe viktigere.

Her finner du roboten

Roboten ser dessverre ikke ut som verken C3PO eller R2-D2, men er en flat rund dings som fyker rundt på gulvet ditt og støvsuger. Den har også en tidtager slik at den kan støvsuge mens du er på jobb eller ute på byen, og den finner veien tilbake til sin egen ladestasjon når den trenger det.

I motsetning til små barn så trenger du heller ikke å være redd for at den faller ned trapper siden den innebyggede sensoren faktisk finner ut av det meste. Og, nei, den rapporterer ikke til en satelitt i skyene om hvor du har gjemt de bladene.

Skulle ikke det være nok så får du 40 prosent rabatt på produktet gjennom innpris.no akkurat nå. Husk at alle varer på innpris.no er i begrenset tilgjengelighet så det kan lønne seg å være rask om du vil slappe av litt ekstra.

Slik presenterer importøren selv produktet:

Med robotstøvsugerens 4 trinnsprogram er du sikret et godt resultat. På de store flatene går roboten i spiral og frem og tilbake for å få med seg alle partiklene, store som små. Den går tett inntil veggene for å ta støvet helt innunder listverket der hvor støvet samler seg. I tillegg har roboten en egen beholder for svevestøv.

Med den virtuelle IR veggen snur roboten der du ønsker det. EasyRobot R-107 er det beste alternativet for deg som vil kombinere lav pris med høy kvalitet og funksjonalitet.

Funksjoner:

Automatisk rengjøring

Autolader

Effektiv og kraftig

Virtual veggenhet inkludert

Intelligent robot-støvsuger

Her finner du roboten