Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Crestock (Crestock)

Sulten på en MacBook pro?

Blogg deg til en splitter ny MacBook pro eller en lipgloss. Sjekk hvordan her .

(SIDE2): Kanskje er du en av dem som alltid har slitt med dårlig vinnerlykke? Nå er mulighetene store for at det snur. Side2 har nemlig satt i gang en konkurranse i samarbeid med Lypsyl der de 1000 første som deltar stikker av med en Lypsyl Glossy Minerals. Du er også med i trekningen av en MacBook Pro.

MacBook Pro og lipgloss
Det er i anledning av lanseringen for Lypsyls nyeste produkt, Lypsyl Glossy Minerals og vår egen lansering av bloggmagasinet Side2blogg.no at 1000 heldige vinnere får tilsendt en lipgloss i posten. I tillegg er det tre stykker som får en MacBook Pro. Med macen følger det et eksklusivt cover som bare du og to andre i hele Norge får gleden av.

Du finner konkurransen her.

Slik vinner du
For å vinne må du skrive et blogginnlegg om lepper. Hva innholdet skal være er helt opp til deg så lenge du holder deg innenfor temaet. Kanskje velger du å fortelle historien om ditt første kyss? Eller det beste? Du kan også skrive om noe helt annet, som at vinteren gir deg forfrosne og sprukne lepper. Hva med å gi noen tips mot akkurat dette?

Dersom du mot all formodning har klart å snike deg unna bloggtrenden, er ikke hjelpen langt unna. Her er vår guide til hvordan du får startet en blogg.

Kreative bidrag
Det er mange som allerede har levert inn sitt bidrag til konkurransen. Blant annet har 20 år gamle Monica Jørgensen gitt oss noen tips mot tørre lepper, mens Silje på 23 år og Alexander Krag på 17 beskriver følelsen av et kyss fra en du virkelig er glad i. Andre igjen har valgt en noe mer original måte å få fram temaet på, og en av dem er Krusifiks, som valgte å skrive et dikt. Det finnes altså flere måter å løse dette på, og nå er det din tur.

Bli sett!
Det er kanskje ikke alltid like lett å få lesere til bloggen din, men det er ikke å legge skjul på at trafikken blir større dersom ditt innlegg blir valgt ut som et av de beste i konkurransen. I tillegg kan din blogg bli sett med våre nye bloggtjenester Side2blogg.no og Bloggshout hvor du får sjansen til å promotere bloggen din og vise deg fram. Dette er en fin mulighet for de som ikke ligger på topplista på Blogglisten.no, og poenget med side2blogg er at innholdet må være bra for at man skal bli plukket ut, uavhengig av hvor mye trafikk man har.

I juryen som skal vurdere blogginnleggene sitter blant annet moteblogger Annette Haga bak bloggen Nettenestea.com, toppblogger Ida Wulff, Christopher Mørch Husby og Eli Wahlstrøm fra Lypsyl.

Du finner konkurransen her.

Og husk, de 1000 første får en gratis lipgloss!