Gå til sidens hovedinnhold

Supertilbud på familieferie i Danmark

Tilbud: 5 netter + frokost + sommerland = 1799,- Ennå ikke bestilt ferie? Da har du sjansen til å slå til her!

«Det er deilig å være norsk i Danmark» heter det i reklamen, og alle vi som har vært der vet at det stemmer bra. Røde pølser, dansk bakverk og billig «bayer», flotte sykkelmuligheter, langstrakte sandstrender og hyggelige mennesker.

Feriefavoritt
Danmark er en stor favoritt blant nordmenn og det er ikke så rart. I tillegg til at det finnes et utall attraksjoner og severdigheter for både liten og stor, så er ikke Danmark så fryktelig langt unna, samt at det er både billigere å handle og feriere der enn i Norge.

Tusener av nordmenn legger turen til Danmark hver sommer, og dersom du har tenkt til å gjøre det samme bør du sjekke ut det eksklusive tilbudet Nettavisens lesere får fra vår partner DTF.

5 dager til kun 1799,-
DTF tilbyr nå Nettavisens lesere og medlemmer av Norgespasset, i samarbeid med Hotell Søparken 5 overnattinger med frokost på Hotell Søparken, samt gratis inngang til Fårup sommerland for kun 1799,- (pr. pers.).

I tillegg får du på Fårup sommerland deltagelse i Fårup Games, grillbuffe med mellomstor brus, t-skjorte til barna og foto til de voksne på én av attraksjonene.

Hotell Søparken er et 3-stjerners hotell og ligger flott til i Åbybro på Nord-Jylland, midt imellom livlige Aalborg og den kjente badebyen Blokhus.

Hotellet kan by på restaurant, gårdshage/terrasse, biljard, svømmebasseng, badstue og solarium.

Det er også gode priser til familier med barn, og barn under 2 år er selvfølgelig med helt gratis.

Klikk her for å booke direkte!(Begrenset tilbud)

Aalborg, Skagen og Fårup
Det er kun 112 km til Skagen om man ønsker å beskue stedet der Kattegat møter Skagerrak, og 20 km til Aalborg om man vil handle og oppleve byliv, kunstmuseum, gallerier eller ta med barna i dyrepark (Aalborg zoo).

Fårup sommerland er en av Danmarks beste sommerattraksjoner og ligger kun 18 km fra Hotel Søparken. Benytter du deg av DTFs tilbud får du altså gratis inngang til Fårup sommerland, og kan oppleve den flotte parken og alt den har å by på denne sommeren.

Her finner du utallige attraksjoner som vannland, racerbåter, tråbåter, berg-og-dal-baner, karuseller, hinderløyper med skattejakt, trampoliner og mye, mye mer.

I tillegg finner du selvfølgelig butikker, kino og mange spennende spisesteder. Les mer om Fårup sommerland her!

Naturfenomen og gjemt fyr
Andre severdigheter som anbefales å få med seg er Råbjerg Mile - et naturfenomen bestående av sand (vandreklitt) som flytter seg 18 meter med vinden hvert år.

250 000 mennesker kommer for å se klitten hvert år, som man regner med skal ha dekket hovedveien til Skagen om ca. 100-200 år.

Og ved Lønstrup finner du Rubjerg Knude fyret som er delvis tildekket av sand. Fyret tiltrekker også mange turister hvert år, som gjerne vil se det gamle byggverket før det blir helt begravet av sanden.

Frister Danmark i sommer?

Klikk her for å sikre deg en plass på Hotell Søparken i sommer - en ferie som hele familien garantert vil sette pris på.

Mange flere gode Danmarks-tilbud

DTF Travel har også mange andre gode tilbud til Nettavisens lesere og Norgespassets medlemmer. Her er et par eksempler:

- 5 netter på 4- stjerners hotell like ved Legoland ti kun kr 1 925,-

- 2 netter på Tivoli Hotell i København for kr 1 234,-

Les mer her!