Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Supertilbud på spisesteder

30 % på restauranter, 20% på velvære. Reis 2 for 1. Sjekk ut det siste tilbudet!

Både i postkassen og i mailboksen finner man stadig tilbud på mat, klær og interiør, men kanskje ikke like ofte på restauranter og velværetjenester.

I tillegg er det sjelden man har tilbudene for hånden når man trenger dem.

Rabatt på spisesteder, velvære og reise

Nå kan vi i Nettavisen glede deg med et nytt tilbud som har kommet inn i vår medlemsklubb Norgespasset.

Med nye «Dealpass» får du nå nemlig inntil 30% rabatt på over 200 restauranter og velværesentre over hele landet, samt noen riktig gode dealer på reise.

Og det beste av alt er at tilbudene gjelder til enhver tid, så lenge du har medlemskortet til Norgespasset lastet ned på din mobil.

Klikk her for å lese mer om medlemstilbudet på Norgespasset!

Spander på venner
Med «Dealpass» på mobilen får du ikke bare opptil 30% på din egen bestilling, men på de fleste steder gjelder rabatten for inntil 4 personer, slik at du kan spandere på venner, familie eller gode kollegaer.

I Oslo er mange kjente spisesteder som Mucho Mas, Klosteret, Santinos og Jaipur med på dealen, men også Stavanger, Trondheim, Drammen, Østfold og flere sørlandsbyer er representert med flere tilbud.

Massasje, aromaterapi eller hudpleie
Trenger du behandling for en vond rygg, eller ønsker deg aromaterapi eller hudpleie? Alle vet at velvære kan være kostbart, men med 20% rabatt blir behandlingene en god del mer attraktive.

Det er viktig å pleie helsen, så spander på deg selv, en god venn eller kjæresten da vel. Med 20% rabatt har du kanskje råd til flere enn en...

Reis 2 for 1
Av og til trenger vi alle å unne oss en pause fra hverdagen, tid til å nyte livet, gode venner og spennende opplevelser.

Men det er ingen grunn til å betale mer enn man må, og med «Dealpass » finner du alltid gode tilbud på spennende destinasjoner.

To for en betyr at du får rabatt om du tar med kjæresten, bestekompisen, avkommet eller bestemor på ferien. Valget er ditt.

Eksklusivt gulltilbud
Alle som vil kan bli med i Norgespasset helt gratis, hvor vi tilbyr mange gode tilbud og fordeler til våre lesere, som hotelldealen to for to til 1495,- «Medlemsbonus» eller rabatt på boligalarm.

Gulltilbudet denne gangen er dog eksklusivt for våre gullmedlemmer, men alle kan bli gullmedlem. Medlemskapet koster kun kr 299,- pr år, og vil raskt betale seg inn så fort du begynner å bruke kortet.

Har du lyst på «Dealpass» på mobilen?

«Dealpass » får du altså gjennom gullmedlemskap på Norgespasset.

Her kan du lese mer om det, samt få informasjon om alle andre tilbud og fordeler du får som medlem av Norgespasset.

Du kan også få informasjon om hvordan du får lastet ned «Dealpass» til din mobil, slik at du kan ta i bruk rabatten allerede i dag.