Nettavisen.no

Tjenester
Masterklinkken og Sten Thure Eriksen har mer enn 26 års erfaring med behandling av hårtap, og har selv gjennomført prosedyren. Foto: Privat
Masterklinkken og Sten Thure Eriksen har mer enn 26 års erfaring med behandling av hårtap, og har selv gjennomført prosedyren. Foto: Privat

Ta ny, revolusjonerende håranalyse – helt gratis

Nå kan du med hårtap ta ny, revolusjonerende håranalyse på Norges nye superklinikk.

Send din forespørsel til oss, så tar vi kontakt med deg. http://masterklinikken.no/kontakt-oss/

Norges nye superklinikk for hårtap har åpnet i nye flotte lokaler i Oslo. Nå presenterer vi den første av flere nyvinninger fra Norges ledende team innen hårtap.

-Vi ønsker å tilby kundene våre en ny avansert form for håranalyse, som gjør kundene i stand til å ta en skikkelig avgjørelse om man ønsker å ta en hårtransplantasjon. Vi gjennomfører konsultasjonen og håranalysen helt gratis og uten noen som helst forpliktelser, sier daglig leder Sten Ture Eriksen i Masterklinikken.

Analysen forgår med et avansert type kamera, og innebærer ingen smerte eller noen for form for inngrep. Denne analysen gjøres kun ved Norges nye superklinikk for hårtap på Majorstua i Oslo.

Nye metoder

Ved å benytte nye metoder for hårtransplantasjon har teamet bak nye Masterklinikken, svært mange fornøyde kunder. Metoden er videreutviklet av Dr Kosmidis, som sammen med Sten Thure Eriksen har startet den nye Masterklinikken i Oslo.

Masterklinikken består av bransjens mest erfarne hårteam, og teamet har gjennomført med enn 2.000 behandlinger.

Gir garanti

Masterklinikkens benytter de nyeste og de mest avanserte metodene for å flytte hårsekker. Klinikken har god kompetanse på de siste metodene innen hårbehandling, og råder kundene om hva som er best.

Masterklinikken gir en kosmetisk behandling fri for bruk av skalpell, og hvor det ikke vil benyttes sting. Det er heller ikke smerte under eller etter behandlingen.

-Vår erfaring og kompetanse er kundens garanti for et naturlig og vellykket resultat. Vi er stolte av vår kompetanse og jobben vi utfører. Derfor gir vi også en skriftlig garanti for at resultatet av behandlingen blir godt, sier Eriksen.

Vi gir en skriftlig garanti og finansiering. Kunder som ønsker ytterligere informasjon kan gå til www.masterklinikken.no