Synes du det er vanskelig å finne en kjæreste eller partner? En som passer sammen med deg og til din personlighet?

Med en matchingtest utarbeidet av fagfolk, kan du få vite svaret på akkurat det nå. Akkurat hvem som vil passe godt sammen med deg.

Klikk her – kostnadsfri test – hvem passer du med?

Vil du heller søke selv? Klikk her for å gå til registrering (gratis!)

MatchAffinity er en matchingtest basert på nettstedet Matchs mangeårige erfaring med dating.

Den perfekte Match
Resultatet brukes til å matche deg med andre single basert på dine synspunkter, verdier og syn på livet. Idéen er å finne den perfekte match for deg, for et langt og lykkelig forhold.

MatchAffinity er skapt for deg som vil ha hjelp med å treffe noen som virkelig passer for deg. Vi finner ut av hvem du er og velger ut de medlemmene som passer din profil. Og informerer dere begge om at dere matcher hverandre. Deretter er det opp til dere...

Ta testen nå – helt kostnadsfritt – klikk her!

HTML EMBED
var so = new SWFObject("/nettavisen/gif/side2/v5/samliv/285x280_nettavisen.swf", "mymovie", "285", "280", "9", "#ffffff"); so.write("match_ad");

Så enkelt er det:

1) Registrer deg på MatchAffinity

Det er helt kostnadsfritt å skape en profil på MatchAffinity, ta Matchingtesten og se hvilke medlemmer du passer sammen med.

2) Ta Matchingtesten – Helt kostnadsfritt!

Svar på et antall spørsmål om dine verdier, dine synspunkter, din personlighet og dine forventninger. Du får en detaljert analyse av dine svar sendt til din e-postadresse.

3) Lag en profil

Til slutt kompletterer du din profil med ytterligere informasjon om deg selv og laster opp ett eller flere bilder. Avhengig av hva du foretrekker kan du velge å skjule dine bilder for andre medlemmer og selv velge når du vil vise dem.

HTML EMBED
VærTyrTvillingKrepsLøveJomfruVektSkorpionSkyttSteinbukkVannmannFisk

Se hvem som passer deg
Med utgangspunkt i Matchingtesten, samt informasjon om f.eks. alder og bosted, vises en liste over personer som vi tror kan passe deg. I hvor stor grad vi antar at du passer med et annet medlem vises i prosent på hans/hennes profil.

Første mail = kostnadsfri!
Om og når du finner noen som interesserer deg kan du velge å sende en melding. Den første meldingen til hvert medlem er kostnadsfri.

Klikk her – ta vår Matchingtest – Helt kostnadsfritt!

Vil du heller søke selv? Klikk her for å gå til registrering (gratis!)