Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Test deg - finn rett partner

Ta testen som avslører akkurat hvem du passer sammen med.

En som passer deg
Synes du det er vanskelig å finne en som matcher deg? Hvorfor ikke prøve en matchingtest?

Klikk her – kostnadsfri test – hvem passer du med?

MatchAffinity er en matchingtest basert på nettstedet Matchs mangeårige erfaring med dating.

Den perfekte Match
Resultatet brukes til å matche deg med andre single basert på dine synspunkter, verdier og syn på livet. Idéen er å finne den perfekte match for deg, for et langt og lykkelig forhold.

MatchAffinity er skapt for deg som vil ha hjelp med å treffe noen som virkelig passer for deg. Vi finner ut av hvem du er og velger ut de medlemmene som matcher deg.

Ta testen nå – helt kostnadsfritt – klikk her!

Så enkelt er det:

1) Registrer deg på MatchAffinity

Det er helt kostnadsfritt å skape en profil på MatchAffinity, ta Matchingtesten og se hvilke medlemmer du passer sammen med.

2) Ta Matchingtesten – Helt kostnadsfritt!

Svar på et antall spørsmål om dine verdier, dine synspunkter, din personlighet og dine forventninger. Du får en detaljert analyse av dine svar sendt til din e-postadresse.

3) Lag en profil

Til slutt kompletterer du din profil med ytterligere informasjon om deg selv og laster opp ett eller flere bilder. Avhengig av hva du foretrekker kan du velge å skjule dine bilder for andre medlemmer og selv velge når du vil vise dem.

Se hvem som passer deg
Med utgangspunkt i Matchingtesten, samt informasjon om f.eks. alder og bosted, vises en liste over personer som vi tror kan passe deg. I hvor stor grad vi antar at du passer med et annet medlem vises i prosent på hans/hennes profil.

Ta kontakt
Om og når du finner noen som interesserer deg kan du velge å sende en melding. Den første meldingen til hvert medlem er kostnadsfri.

Klikk her – ta vår Matchintest – Helt kostnadsfritt!