Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Test deg: Hva slags kjæresteemne er du?

Singel eller samboer - ta testen og se hvilken type kjæreste du er.

Noen forelsker seg i lett og ofte, mens andre er mer fornuftige og ønsker å gifte seg med barndomskjæresten. Ta testen og finn ut hva slags type kjæreste du er i et forhold, enten du er singel eller sammen med noen nå. Kanskje vil du bli overrasket.

Ta testen nederst i saken

En date i kveld?

Større personlighetstest
Vil du finne ut enda mer om deg selv, og kanskje til og med bli presentert for single som kan passe for deg? Ta den store personlighetstesten på den nye tjenesten Match Affinity , og finn ut spennende ting om deg selv og hvilke partnere som kan passe sammen med deg.

97 spørsmål unna livspartneren
En gruppe psykologer, som er spesialister innen psykometri og dynamikken i menneskelige forhold, har utformet den store, helt unike personlighetstesten på hele 97 spørsmål, som du må svare på for å komme i gang på Match Affinity. Deretter er det for så vidt bare å lene seg tilbake, og vente på at forslagene skal strømme inn.

Det er viktig at du tar deg god tid til å svare på spørsmålene, slik at Match har det beste grunnlaget for å finne dine beste matcher. De fleste bruker ca. 45 minutter på å fullføre testen.

Testen er delt opp i tre deler, med fokus på henholdsvis:

* Dine verdier
* Hvordan du lever ditt liv
* Din personlighet koblet mot andre.

Klikk her for å gå direkte til Match Affinity

Les også:
30 ting du ikke spør om på daten
Slik imponerer du daten

40192