Gå til sidens hovedinnhold

Test deg selv: Kan du fikse din egen bil?

Ville du forsøkt å fikset feilen selv, og ville det i så fall vært smart? Ta testen og få svaret.

Det er både tid og penger å spare på å gjøre jobben selv, når det kommer til reparasjon av bilen, men er det trygt å forsøke å mekke på bilen selv, når feilene melder seg?

Ta vår test, og se om dine vurderinger holder mål.

Ta testen nederst!

Hjelp til å bytte til vinterdekk?

I USA bestiller man reservedeler for hele 4,3 milliarder årlig, noe som tilsier at mange fikser mye selv. Ifølge eBay Motors forventes også dette tallet å dobles i løpet av de neste tre årene.

Reparere selv?
Så hva er det folk fikser selv? Av produktene som selges finner man lys, griller, speil, dekal, dørhåndtak, lister med mer.

Ta testen under og sjekk om du gjør de riktige vurderingene når det gjelder hva du bør klare å fikse selv, og hva du skal overlate til bilverkstedet.

Ikke varslet om EU-kontroll
Visste du at du ikke lengre blir varslet om EU-kontroll? Mediehuset Nettavisen har derfor utviklet nettsiden www.bileier.no, en tjeneste som varsler deg i god tid før bilen din må inn til kontroll. Tjenesten ble lansert rundt påsketider i år, og så langt har over 13.000 lesere registrert seg.

Du kan melde deg på gratistjenesten her.

Les mer om EU-kontroll på vegvesen.no.

Verkstedarbeid på anbud
Bileier.no kan også brukes til å finne verksteder i ditt nærområde som ønsker å utføre EU-kontroll eller annet verkstedarbeid for deg.

Ved å legge oppdraget ditt ut på anbud på bileier.no, mottar du tilbud fra flere verksteder. Du får dermed en god oversikt over hva prisnivået ligger, og du kan ta kontakt med det verkstedet som er billigst eller fremstår som mest seriøst.

Både EU-varslingen og anbudstjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Registrer bilen din på Bileier her.

40172

(Kilde: Menshealth.com)

HTML EMBED
Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke