Nettavisen.no

Tjenester

Tilbring natten med dine kollegaer

Sommerferien er for mange allerede et fjernt minne. Å finne motivasjon til å ta fatt på høstens arbeidsoppgaver kan virke utfordrende.

Sommerferien er for mange allerede et fjernt minne. Å finne motivasjon til å ta fatt på høstens arbeidsoppgaver kan virke utfordrende. – Ta med de ansatte på overnattingstur. Det er en god investering for bedriften, oppfordrer Vivian Sivertsen i DFDS Seaways.

Hele 95 prosent av yrkesaktive nordmenn mener det gir ny energi og motivasjon å komme seg bort fra arbeidsplassen for faglig og sosialt påfyll, og like mange mener overnattingsturer i jobbsammenheng bedrer det sosiale miljøet og forholdet til kolleger.

Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på oppdrag for DFDS Seaways, som daglig seiler tur-retur Oslo-København. Utvalget er representativt og består av 1000 respondenter.

- Invester i de ansatte

- Vi har svært mange trofaste kurs- og konferansegjester om bord på våre skip. Dette er virksomheter som ser verdien av å investere i sine ansatte. Å kombinere faglig innhold med en seilas til København skaper et sterkt sosialt samhold og felles minner man kan ha glede av i lang tid fremover. Trives man på arbeidsplassen yter man bedre, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør i DFDS Seaways Norge.

Det er mange faktorer som spiller inn for en best mulig overnattingstur med jobben. Men det som viser seg å være viktigere enn både god mat og underholdning, er nettopp tid til sosialt samvær med kolleger, viser undersøkelsen.

Effektiv teambuilding til sjøs

Hvis du ønsker at din bedrift skal få et mer effektivt samarbeid og jobbe sammen som et lag kan dette være løsningen. Kurs og konferanser for bedriften kan også være en effektiv måte å få til bedre samarbeid og samhandling i en bedrift. Gjennom å arrangere teambuilding-aktiviteter sammen med møter får man også en uformell og sosial ramme på arrangementene.

Om bord i en av båtene til DFDS er det mange aktiviteter som kan gjennomføre:

RAPPELLERING

Dette er en aktivitet man kan gjennomføre før eller mellom møter ombord.

Aktiviteten tar ca. 30-90 minutter, avhengig av antall deltagere. Vi kan garantere en helt unik opplevelse av mestring der man henger i solide klatretau med et annerledes utsyn over Oslo og fjorden!

Utfordringen blir å mestre høyde og skepsis. Øvelsen vil være personlig, grensebrytende og meget motiverende!

COCTAILKURS

Få innblikk i historien bak råvarene som brukes i ulike drinker og cocktails. En av våre bartendere viser dere de mest grunnleggende teknikker for å mikse drinker. Deretter er baren din - og du står selv bak bardisken og mikser drinker og cocktails. Den flotteste cocktail blir kåret og selvsagt premiert.

BUNGEE RUNNING

Styrkeprøve hvor strikken skal strekkes maksimalt og kjeglen skal nå nye lengderekorder!

Dette kan foregå på skipets bildekk, soldekk, eller i konferanseavdelingen.

Laget må disponere seg strategisk og kamprop etableres!

CARLSBERG

Virtuelt besøkssenter som inneholder historien om Carlsberg og øllets tidslinje.

Det Gamle Carlsberg Bryggeri fra 1847 rommer nå et utstillingsareal på 10.000 m2, hvor gjestene selv går rundt og har tid til å fordype seg i det de finner mest interessant.

Gjestene kan bla. oppleve et husbryggeri, hvor de også kan se øl bli brygget, en flott opplevelses- og informasjonsseksjon med mange illustrative scenografier og en skulptur hage.

På turen rundt ser gjestene også bødkerens verksted, kjelleren med spirekassene og den gamle borgestue, samt den gamle hestestallen med de jyske bryggerhestene. Turen ender i Bar Jacobsen hvor gjestene kan nyte 2 øl/vann (inkl. i prisen) med utsikt til de store kobberkjelene og tappehallen.

Se priser og muligheter her

Fikk du ikke reist nok i sommer? Vinn jobbtur til deilige København med DFDS Seaways, for deg og dine kolleger!

En flott kombinasjon av sjøluft og storby, jobbing og sosialt samvær, alenetid og fellestid, samt kulinariske matopplevelser, design, shopping og kultur. Og dette midt i arbeidstiden!

Tips dine kolleger for å øke vinnersjansene!

Om konkurransen:

Konkurransen avsluttes fredag 28. september 2012. En jury bestående av DFDS-ansatte vil på bakgrunn av innsendte bidrag velge ut inntil fem finalister, som får en mulighet til å gi en mer utfyllende begrunnelse for hvorfor akkurat de bør vinne.

På bakgrunn av dette kåres det én vinner. Flere personer kan melde på samme bedrift for å øke vinnersjansene, men kun ett bidrag per person gjelder.

Det er mulig både å melde på et helt firma, en avdeling, en gruppe eller utvalgte kolleger, men premien er en bedriftsreise og kan ikke gjøres om til en privatreise.

Om premien:

Premien gjelder for en gruppe på maksimalt 30 personer, og har en verdi på inntil 84.000 norske kroner, eller 2.800,- per person. Reisen må gjennomføres i tidsrommet: 01.10.12 – 21.12.12 eller 02.01.13 – 31.05.13. Forbehold om kapasitet.

Premiedetaljer:

  • Båtreisen Oslo/København tur/retur
  • Shuttlebuss tur/retur DFDS Terminalen i København (ved skipets ankomst og avgang)
  • 2 x Frokostbuffet
  • 2 x Middag
  • På utreisedag: 3-retters Festmeny inkl. 3 glass vin.
  • På hjemreisedag: Det Store Kolde Bord inkl. 1 glass vin/øl/mineralvann
  • Møterom i 6 timer inkl. kaffe/te, mineralvann og standard teknisk utstyr som projektor, internettoppkobling, flipover, whiteboard, skriveblokker og penner.
  • Det stilles 1 stk. Commodore lugar til rådighet, ellers utvendige singel-lugarer til resten av gruppen.