Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock

Ting du kan gjøre med bildene dine

Her er noen perfekte gaver som vil passe til alle, uansett alder og kjønn.

Digitale bilder og behandling gir oss et hav av muligheter for hvordan bildene kan overføres til gaver eller interiør. Vi har satt sammen et utvalg av fine produkter til overkommelige priser.

Denne supersøte bodyen med ditt favorittbilde på, koster 104 kr og bestilles her . Du kan selv velge mellom rosa, blå og hvit. Leverandøren opplyser om at du får 25% rabatt dersom du kjøper to eller flere.

Skal du arrangere dåp eller konfirmasjon eller annet selskap? Med disse bordkortene, setter du prikken over i-en på festbordet. Produsenten opplyser at de koster 2,99 pr stk, og du kan bestille de her .

Vi synes at denne kosebamsen er søtest, men liker du ikke denne kan du velge blant seks andre bamser du kan putte fotoprintet t-skjorte på. Bamsene koster fra 79 kr og bestilles her.

Disse morsomme klistremerkene fikk vi umiddelbart lyst på. Passer fint til å klistre på gaver, brev eller eiendeler man vil merke på en koselig måte. 69 kroner for to ark med til sammen 48 merker synes vi er overkommelig. Bildene laster du inn her , og vips så har du dine egne klistremerker i postkassen.

Lyst på et personlig deksel til din mobiltelefon eller lesebrett? Du laster opp bildene direkte til dekselet, eller setter de sammen med din egen grafiske design. Vi har selv testet tjenesten og synes brukervennligheten er svært god. Prisen er heller ikke avskrekkende, fra 199 kroner og oppover. Klikk her for å lage dine egne deksler .

Hold orden på husholdningen med denne krittavlen. Vi synes også at denne er koselig å ha på barnerommet. Tavlen koster 199 kroner, men da får du også med kritt på kjøpet. Bestill din krittavle med egne bilder her.

Fototapeten er en av våre favoritter, og mulighetene er uendelige. Leverandøren lover at kvaliteten skal være fantastisk, så da gjenstår det bare å velge ut det perfekte motivet for hjemmet eller hytten. Klikk her for å lese mer om formater og priser .

Er du lei av tradisjonelle rammer, anbefaler vi deg å bestille bildene dine trykket på aluminiumsplate. Du får den i hvitt eller sølv, og prisen er fra 199 kroner og oppover. Bestilles her .

Blir aluminiumsplate litt for industrielt for deg, kan du også få bildene dine på lerret. Et godt alternativ til tradisjonelle innramminger. Fra 199 kroner, og bestilles her.