Hva sier du til å alltid få tilbake noen prosent av det du betaler, når du handler på nettet? For godt til å være sant?

Vel, ikke helt. Det finnes nemlig rundt 150 butikker på nett, og stadig flere, som alle vil gi deg penger tilbake, hvis du handler hos de. Istedenfor de tradisjonelle rabattene, får du altså litt penger i retur, hver gang du handler.

Se nye tilbud i medlemsklubben

«Medlemsbonus»
På Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset.no, finner man nå dette tilbudet tilgjengelig. «Medlemsbonus» er et nytt konsept, hvor man altså kan handle i over 150 butikker på nett, og få et større eller mindre antall kroner tilbake, hver gang man handler.

Pengene man får i retur, kan hentes ut i form av gavekort på Visa, HM, Peppes eller andre kjente og nyttige butikker.

«Klikk her for å gå rett til Medlemsbonus»

Rabatt på rabatt
Noen butikker gir i også tidsbegrensene rabatter, som man finner på «Medlemsbonus», under fanen «Rabattkoder». Dette er prosenter man får i retur, i tillegg til de ordinære prosentene.

Det eneste som må til for å kunne benytte seg av «Medlemsbonus», er at man er registrert i Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset, som det forøvrig er helt gratis å bli medlem av.

Flere spennende nyheter
Norgespasset er et nytt klubbkonsept fra Nettavisen, hvor man finner forskjellige tilbud og tjenester for Nettavisens lesere.

I tillegg til «Medlemsbonus» finner man mer ordinære, men unike rabatter på varer og tjenester, som 10-20% avslag når du spiser hos T.G.I Fridays, eller gavekort på solbriller til en verdi av kr 2000 når du bestiller korrigering av synet hos Argus Øyeklinikk, gjennom Norgespasset.

Man kan også abonnere på nyhetsbrev eller lage sin egen avis, helt gratis.

«Flere spennende tjenester er planlagt i tiden som kommer, og det jobbes også med å integrere alle eksisterende tjenester i Norgespasset» opplyser Nisja om til slutt.

Klikk her for å bli med i Norgespasset!