Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock.com

Tjen penger på nett her og nå

Lyst på en hyggelig ekstrainntekt?

Det finnes mange betalte og belønnede undersøkelser og meningspaneler på nett.

Noen paneler tilbyr penger til alle som deltar, andre gir bort gavekort eller frister med spennende konkurransepremier, mens den tredje belønningsformen er støtte til veldedige organisasjoner.

Vi har samlet noen av de mest interessante meningspanelene på nett.

Les også: Slik tjener du penger på bloggen din.

Meningstorget
Når du deltar i Meningstorgets nettundersøkelser, opparbeider du poeng som du kan bruke til å handler varer i nettbutikkene til forhandlere som H&M og Dressmann, DinSko. Meningstorget arrangerer også en kvartalsvis premietrekning der du kan vinne 12.500 kroner.
Les mer her.

Meningstorget - CDON
Meningstorget har også en egen undersøkelse der du får et gavekort på CDON på 50 kroner for å delta i en spørreundersøkelse.
Les mer her.

Survey
Delta i spørreundersøkelsen og delta i kampen om å vinne en flatskjerm til en verdi av 5000 kroner.
Les mer her.

Radioplanets
Svar på to spørsmål og du kan bli den heldige vinneren av Apple-produkter til en verdi av 28.000 kr. Hver dag trekkes det en ekstra vinner av et gavekort til iTunes, verdi 500 kr. OBS! Sett deg inn i betingelsene før du eventuelt svarer.
Les mer her.

Toluna
Toluna er et nettsamfunn der du kan diskutere mange forskjellige emner som er viktige for deg. Alt fra de beste miljøforetakene, tradisjonell matlaging, hvordan ta det riktige karrierevalget, politikk, dagens nyheter osv. Del dine meninger om produkter og tjenester og bli belønnet med gavekort på en verdi opp til 150 kroner for spørreundersøkelsene du deltar i. Du vil kanskje også ha muligheten til å teste produkter og delta i månedskonkurranser med 40.000 kroner i premie.
Les mer her.

Ipsos
Ipsos Access Panels er en stor europeisk leverandør av markedsundersøkelser basert på paneler. Her kan du si sin mening om forskjellige emner, og produsentene tar hensyn til disse meningene når de utvikler nye produkter. Du er med i trekning av forhåndsbetalte MasterCards verdt 8000 kroner, og du kan også motta vareprøver.
Les mer her.

YourChoice
Your Voice-panelet er et nettsamfunn som er uformet slik at medlemmene får et forum der de kan uttrykke sin mening om aktuelle saker, produkter og tjenester. Når du blir med i dette panelet vil dine og andre paneldeltakeres tilbakemeldinger påvirke måten produsenter og forhandlere yter kvalitet, eller gjennomfører utvelgelse. Du får poeng hver gang du fullfører en spørreundersøkelse. Disse kan du bruke på gavekort fra H&M, G-Sport, Bokkilden.no og andre forhandlere. Det er også en kvartalsvis trekning der vinneren får 12.500 kroner.
Les mer her.

Det finnes også såkalte telemarketingkampanjer der du belønnes for å bli ringt opp og svare på spørsmål.

Forsikring Telemarketing
Vinn en sydenferie til en valgfri destinasjon. Verdi: 5000 kroner.
Les mer her.

Cevial - gå ned i vekt
Her får folk som slanker seg gratis oppfølging. Du kan også vinne et gavekort på 2000 kroner i din lokale sportsbutikk.
Les mer her.