Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Hesteguiden.com

To spenstige V75-bankere!

Det ligger hele 32 millioner kroner og venter på en kupong som er alene om å ha krysset av for alle syv vinnerne på lørdag. Sjekk våre V75-tips til Forus her.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Etter at vi lanserte en flott banker i form av Dornenkønig som innfridde på onsdag var det forsmedlig å ryke på andrevalget Now Or Never på tre hester i den tredje avdelingen i en V65-rebus som utbetalte 20.000 kroner, spesielt ettersom vi lanserte niendevalget Dolliel i den fjerde avdelingen som en stor outsider i løpet (andrevalg hos oss), men det er litt stang ut om dagen.

Det er dog bare å ta nye tak, og til løpene på Forus på lørdag ser vi ingen grunn til å ikke gå offensivt til verks! Vi må fortsatt stå på det vi tror på, og vi klemmer til med to friske bankerspill ved denne anledningen. Vi mener bestemt at det skal dreie seg om en solid vinnersjanse for dem begge, og når vi her snakker om to alt for lite spilte tredje og fjerdevalg ser det unektelig veldig interessant ut på forhånd!

Tet og slutt?
Vi støter på et langløp for varmblodshester i den andre avdelingen, og vinnerkandidatene er mange. Best på kapasitet er trolig ikke 11 Premance Simoni (37-prosenter), men når de antatt tøffeste i mot står veldig sjanseartet til tror vi ikke den svært startkjappe S.J.`s Photo-datteren lar seg fange fra spiss (sitter etter alt å dømme i tet ut av den første svingen denne).

3-årshoppa viste seg brennkvikk i vei fra et tilsvarende spor i den fjerde siste starten, og med startspesialist Vidar Hop i sulkyen ved denne anledningen blir den flotte hoppa neppe noe dårligere i uttaket. Vi mener denne hesten er langt bedre enn hva folk tror, og når vi så Sele-traveren nærmest jogge 15.5 siste tusen ved triumfen på 18.7 full vei fra spiss i den siste starten ble vi mektig imponert.

En så god hest som Valnes Alice var sjanseløs på å følge til slutt ved den anledningen, og vi har god tro på at årets åttende triumf sitter klokkerent i det tiende forsøket. Kusken har kjørt den flotte teknikeren en gang før, og da endte det i en klar seier på 18.0 full vei på Jarlsberg 24.september tidligere i år.

Både 5 Cabana Boy (fem strake triumfer, og vi har nok foreløpig ikke sett bunnen i denne flotte Hamre-traveren) og 14 Titus Pullo (flyter på styrken, men mye må klaffe på veien fra dette sporet for at Westergård-traveren skal kunne gå helt til topps) er snakk om veldig gode hester, men når forutsetningene er slik som de er på lørdag er vi ikke i tvil om at vi har gjort det rette draget i løpet.

Det vrimler dog av minioutsidere i løpet, og de som garderer bør vurdere hester som 4 Nepos Bee (Victory Aborad-sønnen vant lett på 17.1 full vei i den siste starten, men voltestart er et usikkerhetsmoment), 6 Overlover (leverte to sugende avslutninger til seier og sølv før han hoppet seg vekk i den siste starten, og den lange distansen tror vi Gottling-traveren skal takle greit), 8 Ride Pointer (satt fast i den siste starten, men med et kinkig fjerdespor å krangle med tror vi ikke 5-åringen er hyperaktuell mot klar skjerpet motstand) og 12 Tamaran (veldig fin kapasitet på denne 5-åringen, og løp i kroppen etter lang pause bør ha gjort godt på Wiig-traveren).

Vår rangering: A: 11 B: 5-14-4-6-8-12 C: 3-9-13-15 D: 2-1-7-10

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Spiser storfavoritten til slutt?
Nok en gang pådrar seiersmaskinen 4 Tranmælsgutt seg et fryktelig tungt favorittstempel med sine 70 % i den femte avdelingen, og det er sikkert bare å banke Romtveit-traveren på ny... Det er årets syvende strake triumf Elding-sønnen jakter på lørdag, men med en langtur i kroppen for en knapp uke siden fra et trangt fjerdespor mot veldig mye bedre hester er vi ikke i nærheten av å spille 4-åringen denne gangen (dere får ha oss unnskyldt, men undertegnede må fortsatt stå på det han tror på, og da får andre mene hva de vil).

Vi mener nemlig at en formtoppet 13 Ellestad Hero har en helt skreddersydd oppgave foran seg i dette løpet, og vi er rimelig trygge på at storfavoritten blir et lett bytte for Elding-sønnen til Heidi Moen til slutt. Etter en mindre pause i den siste starten var det en flott avslutning via sporene 8-åringen leverte til kontrollert seier på 28.3 full vei uten at kusk Lars A. Kolle behøvde å dra ned skylappene den gangen (og de rakk han heller ikke å dra ved triumfen i den nest siste starten...), og vi er sterk i troen på at den tredje strake triumfen sitter klokkerent på lørdag.

Draskylappene er således spart til lørdagens dyst, og det er neppe noen overdrivelse å si at dagens konkurrenter etter vårt skjønn er de enkleste 20-prosenteren i spillet har møtt på aldri så lenge. Det er snakk om løpesnor for hestene fra 20 meter tillegg, og med omvendt volte forventer vi at Kolle er godt i gang med vår andre banker for dagen (og da skal vi like å se den hesten som kan stå i mot en sisterunde i 25-fart til slutt, noe vi tror fjerdevalget i spillet er kapabel til å servere!). Vi har knapt sett hesten finere enn han var i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort veldig godt.

Tilbake etter litt pause kommer 14 Tangen Eld, men selv om Tjomsland-traveren vant i den siste starten på 28.5 full vei mot skral motstand viste vel 4-åringen ved den anledningen at han ikke er voldsomt glad i å runde hester fra tillegg. Lome Kongen-sønnen har desutten hatt en relativt tøff sesong, og vi tror ikke andrevalget i spillet verken har form eller klasse til å slå vår banker i dette løpet. Interessant til denne gangen står 1 Lykkje Kristin (trolig ventet inn dagens oppgave), og den fartsfyllte Moe Odin-datteren bør vurderes tidlig av de som garderer løpet.

Vår rangering: A: 13 B: 1-4-14-2 C: 10-12-7-8 D: 3-15-6-9-11-5

Nettavisens V75-forslag til løpene på Forus kan du få levert her.

En formtoppet Ellestad Hero og Lars A. Kolle er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V75-5.
En formtoppet Ellestad Hero og Lars A. Kolle er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V75-5.

V75-1, 2040 meter autostart
Det hele innledes med et herlig varmboldsløp for hester tett oppunder eliten, og 1 Pinball Wizard pådrar seg et klart favorittstempel med sine 75 % Love You-sønnen har vært enormt god i hele år, og det er årets syvende triumf i den fjortende starten den lekre 5-åringen jakter på lørdag. Teten kan være innen rekkevidde for Tengsareid-traveren, men helt sikre på at storfavoritten når føringen i løpet er vi ikke (og vi syntes kanskje at den storvokste krabaten har hatt et vel tøft program den siste måneden). Dersom det skulle bli en drepende åpning på løpet kan det åpne seg litt opp, og vi tyr til noen garderinger.

Med tøft tempo innledningsvis vil 12 Sune Palema profitere på dette til slutt, og etter den meget sterke innsatsen til sølv på fine 15.4 full vei etter lang pause i den siste starten er Banker Hall-sønnen snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det var en rå sisterunde 5-åringen leverte fra køen ved den anledningen (vi hadde rundt 13.5 siste tusen, og løp i kroppen skal normalt ha gjort veldig godt. Herdet i tøffe omgivelser er 6 Having Said That, og selv om ikke S.J.`s Photo-sønnen har fått full klaff ved sine tidligere visitter krysser vi tidlig. 7-åringen vant sprettlett på fine 14.2 full vei i den nest siste starten, mens Lindhart-traveren satt fast med full tank i den siste starten.

Tom E. Solberg satser nok alt på et kort bak tetglade 2 Mccormick, og dersom Running Sea-sønnen skulle komme seg foran uten å ha brukt alt for mye krutt er det ikke helt utenkelig at 7-åringen holder unna helt hjem. Fryktelig mye utur har 5 The Seeker hatt nå på slutten, og vi mener at Conway Hall-sønnen holder noe nær toppform. Mangelrød-traveren ble sjenert til galopp i den nest siste starten, mens han i langløpet på Bjerke i den siste starten aldri så dagens lys fra femte innvendig (så etter vårt skjønn strålende ut ved den anledningen).

Vår rangering: A: 1 B: 12-6-2-5 C: 11-4-7-3 D: 10-9-8

Annonse: Øivind Grøstad byr på et rått A-valg mot dagens største favoritt i V75-5.

V75-3, 2040 meter autostart
Vi har veldig god tro på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte i Adolf Idsøes Æresløp hvor hele 125.000 kroner venter vinneren i dette flotte kaldblodsløpet, og en naturlig favoritt er 3 Voje Faks snakk om. Järvsöfaks-sønnen tok en kontrollert seier på 24.6 full vei uten å sprudle første gangen ut etter lang pause i den siste starten, men vi regner med at 7-åringen viser seg frem i en langt kvikkere utgave på lørdag.

Det kan dog bli en tung tur utvendig for tetløpende 5 Stjernelyn, og at Øverdal-traveren tar ned sistnevnte fra utvendig posisjon er vi slett ikke sikre på. Spang Best-sønnen til Ole H. Thomte leverte karrierens beste løp ved fjerdeplassen på solide 23.7 full vei mot eliten i den siste starten etter å ha blitt brukt hardt innledningsvis, og en finere oppgave enn dagens får ikke den tetglade 9-åringen.

Det ser litt tungt ut på forhånd fra et kinkig spor for 12 Sjefsbrunen, men med litt tempo på løpet hvilket vi tror det blir er vi ikke helt fremmed for at Sjefen-sønnen kan blande seg inn i striden helt der fremme til slutt. Etter å ha vært svært tapper fra tet i nederlaget for gode Mjølner Faks i den nest siste starten satt 9-åringen bom fast i rygg på vinneren over mål i den siste starten med tilsynelatende mye krefter spart, og løp i kroppen på 9-prosenteren i spillet etter litt pause har sannsynligvis gjort veldig godt.

Vår rangering: A: 3 B: 5-12 C: 6-8-10-7-1 D: 2-4-9-11

Nettavisens V75-forslag til løpene på Forus kan du få levert her.

Kan Sjefsbrunen og Bjarne Syvertsen lage vei i vellinga i V75-3?
Kan Sjefsbrunen og Bjarne Syvertsen lage vei i vellinga i V75-3?

V75-4, 1600 meter voltestart
I dette løpet er det slett ikke lett å være spiller, og når trioen 1 Lykkje Ambjørg (det står veldig på om kusk Katrine O. Wågenes treffer starten eller ei), 5 Ovedølen (en oppjaget sprint er slett ikke den usikre Bork Rigel-sønnens ”likør”, og med hissige Vidar Hop i vogna lukter det startgalopp lang vei) og 9 Moe Svarten (3-åringen springer jo rundt denne gjengen dersom han oppfører seg, men nå begynner det å bli en stund siden Åsajerven-sønnen har tedd seg) ser ut til å dra på seg det meste av spillet ser det veldig skummelt ut.

Det er langt i fra optimale forutsetninger for noen av dem, og alle tre kan like gjerne henge i tårnet som å vinne løpet. Vi anbefaler således bred gardering, og vi krysser av for tolv hester på samtlige spilleforslag i håp om en smell. Fin kapasitet er det på 6 Grøtte Svarten, mens det er spennende med Eirik Høitomt opp bak 7 Bidden. Fart som rekker langt har 11 Kap Viktoria, men duoen 13 Solbakkens Knut (på vei opp i form) og 15 Oda Mai (4-årshoppa går fine løp hele veien, og sprinsporet bør borge for en fremskutt posisjon direkte) også bør vurderes relativt tidlig.

Vår rangering: A: 1 B: 9-5-6-7-11-13-15 C: 10-4-3-2 D: 12-14

Annonse: Grøstad/Lerum i full tipsform. Over 54 000 kroner innspilt onsdag og torsdag .

V75-6, 2040 meter autostart
Jærløpet med 100.000 kroner til vinneren venter oss i den sjette avdelingen i dette flotte 3-årsløpet for varmblodshester, og vi syntes to hester skiller seg litt ut. Favoritten 7 Passphoto B.R. har imponert i fem strake seiersløp, men det er litt opp til eksamen for S.J.`s Photo-sønnen ved denne anledningen mot klart skjerpet motstand (og da syntes vi Aagre-traveren blir vel stor favoritt med sine voldsomme 75 %!).

Vi er veldig inne på at 3 Ann`s Jets T. inntar føringen i løpet, og da tror vi i så fall at den flotte Jetstile-sønnen til Rune Wiig kan vise seg å bli svært vond å fange. Vi syntes 22-prosenteren i spillet har hatt mye motflyt i løpene sine, og innsatsen til fjerde etter galopp ut av den første svingen mot Triple Crown & Co i den siste starten var av beste merke. I den nest siste starten hadde vi rundt 14.5 siste tusen på våre klokker i nederlaget for Premance Simoni, og vi tror det kan være dags for full klaff på lørdag.

Dersom de to favorittene skulle kjøre alt for tøft mot hverandre der fremme i front kan det sørge for at både 11 Duen`s Photo og 12 Above Gold kan komme inn i matchen, og da får de begge en plass på våre to største spilleforslag. Førstnevnte skuffet kanskje en smule ved å ikke kunne svare ut en smygkjørt Ofelia Vang til slutt i den siste starten, men Duestad-traveren stod uansett for en svett siste 700 (og løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort godt). Det er sjelden vi ser 3-åringer vinne på 16.6 full vei på den måten sistnevnte gjorde i den siste starten, og dette er således åpenbart snakk om en unghest langt utenom det vanlige.

Vår rangering: A: 3 B: 7-11-12 C: 1-5-10 D: 9-6-8-2

V75-7, 2550 meter voltestart
Vi syntes to hester hever seg klart over mengden i dette stayerløpet for varmblodshester som avslutter denne rebusen, og med en litt heldig styrning fra Bo Westergård sitter dansken fort bak en vinner i form av 8 Odin Rush. Dette er snakk om en knakende god 4-åring, og i den siste starten var Great Challenger-sønnen en totalt overlegen vinner på råflotte 13.7 full vei. Som vanlig når det gjelder disse danske hestene har Nielsen-traveren alt for lite penger på seg i forhold til kapasiteten, og vi har god tro på seier.

Etter at vi banket 7 Super Challenge i griselag på Leangen (galopperte i repriser ved den anledningen) i den fjerde siste starten har Super Arnie-sønnen stått for strålende innsatser tre ganger på rad, og sin beste prestasjon så langt i karrieren leverte 4-åringen i den siste starten ved å bli toer etter et tøft løp utvendig, kun slått av svært gode Orali. Springsporet bør borge for feilfri avgang for Hamre-traveren, og vi krysser på våre tre største spilleforslag.

Dersom favorittene skulle svikte ser det vidåpent ut, og på vårt store system krysser vi av for hele ti hester. En nydelig reise forventer vi at en formtoppet 1 Becky`s Daydream får fra sitt innerspor (tet/eventuelt rygg leder), og da skal Staro Showbiz-sønnen kunne blande seg inn i striden helt der fremme til slutt. Veldig høy kapasitet er det på 6 Grand Tealight, og selv om det er litt tøffere i mot for Viking`s Way-sønnen ved denne anledningen bør 6-åringen vurderes relativt tidlig, på en distanse Rege-traveren takler bedre enn de fleste. Uforandret fin form holder 13 Riccione Ås, og sammen med formkusk Gunnar Austevoll skal speedkula til Glenn K. Stenberg krysses tidlig.

Vår rangering: A: 8 B: 7-1-6-13 C: 4-2-5-12-15 D: 14-11-10-3

Spilleforslag
Til V75-løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 360, 720 og 2160 kroner (utgangshest-system over to bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Kjøp en bong og se løpene fra Forus på NRK2 kl. 18.00-18.55 på lørdag!

HTML EMBED