Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

To steinklare i V65

Forutsetningene er perfekte for våre to bankere for dagen, og fra spiss tror vi de blir svært vanskelige å fange i en omgang hvor vi spiller om 3 755 637 kroner ekstra!

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Undertegnede kom med flotte vurderinger til løpene på Bjerke forrige onsdag, og det var spennende før finalen når vi stod igjen med banker på Pop My Cork med en V65-verdi på drøye 73.000 kroner. Det ble for tøft tempo i front underveis for vår banker, men i en rebus som skulle vise seg å bli uløselig fikk vi småpene 17.500 kroner til utbetaling på fem rette på vårt store system. Til løpene på Bjerke i kveld satser vi mot nye gevinster, og vi mener at våre to bankere for dagen stiller til start med solide vinnersjanser.

Det er dobbel jackpot på Bjerke i kveld, og da vil en kupong som er alene om å ha 6 rette stikke av med hele 6 millioner kroner!

Skal ikke være mulig å hente igjen
Nei, men en forventet lav 30-tid i kroppen skal det bli svært vanskelig å gjøre noe med 7 Børke Luna i V65-1. H.G. Balder-datteren har innledet veldig lovende, og innsatsen til tredje på flotte 31.4 full vei i den siste starten var av det strålende slaget. 3-årshoppa så lekker ut i modified sulky (og så langt mer stabil ut enn i sin første start) for første gang ved den anledningen, og slik Kolnes-traveren løste fra spor syv i Drammen i debuten tror vi på tidlig tetkjenning i kveld.

Hestene som jager fra 40 meter tillegg åpnet i 33-fart i deres siste løp, noe vår første banker for dagen også gjorde sist. Da sier det seg selv at når farten blir økt suksessivt på sisterunden skal det bli veldig vanskelig for de der bak å hente noe til slutt, og vi har ståltro på at denne toppstammede hoppa bokfører livets første seier i kveld.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Moren Børke Ann var selv en fremragende løpshest med en rekord på 24.8 og over 800.000 kroner på kontoen, og etter en litt tvilsom innledning på sin avlskarriere kan det nå se ut til at hun her har fått frem et talent langt utenom det vanlige.

Forvandlingsnummer leder rundt om
Ja, slik 2 Norheim Faksen så ut i debuten for svært dyktige Lars O. Romtveit er det ikke mulig å gardere med optimale forutsetninger i den tredje avdelingen. Järvsöfaks-sønnen ble brukt veldig hardt innledningsvis sist, men 4-åringen avsluttet allikevel voldsomt til sølv på flotte 25.5 full vei.

Løp i kroppen har normalt gjort godt etter litt pause, og konkurrenten har såpass respekt for vår andre banker for dagen etter innsatsen sist at vi tror kusk Tom E. Solberg får styre og stelle litt som han vil der fremme i front denne gangen (ingen Geir Flåten som heiser og jager i dette feltet...).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Utfordrer storfavoritten?
Vi støter på en storfavoritt i form av 11 Luciano i V65-4, og med stigende form med et par løp i kroppen skal det selvsagt dreie seg om en solid vinnersjanse for den toppstammede Varenne-sønnen.

5-åringen fikk stive bein til slutt etter en tøff innledning i debuten her til lands (etter sigende litt for lett i balansen), mens det ble en enkel seier mot skral motstand i den siste starten. Vi syntes dog ikke Holm-traveren har vært veldig overbevisende (liker ikke helt aksjonen til slutt), og vi tyr til garderinger på samtlige spilleforslag.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Kraftig forbedret med løp i kroppen etter meget lang pause tror vi storvokste 12 Nashville D.K. er, og på tross av et litt kinkig startspor tilmåler vi den kapable Good As Gold-sønnen solide vinnersjanser. Det ble et tøft løp utvendig i debuten for Per O. Midtfjeld, men vi syntes 20-prosenteren i spillet holdt meget anstendig til sølv på fine 17.3 full vei.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-2: Et heftig sprintløp venter oss her, og vi syntes løpet ser litt åpent ut. Favoritten 7 Lingo står litt langt ute bak startbilens vinger, og det kan fort bli en vel strevsom innledning for Sugarcane Hanover-sønnen denne gangen (tatt tet fra litt finere spor ved sin to siste sprinttriumfer). Hauset en del etter sin flotte innsats til knepent tap mot Playful i den siste starten blir 3 Super Fun, men selv om Refsdal-traveren gikk et godkjent løp over kort distanse for en tid tilbake i Skien er dette ingen sprinter i våre øyne.

Tilbake etter pause kommer 8 Staro Va Bene, og med relativt gode treingsrapporter i ryggen setter vi den lynkjappe Supergill-sønnen fremst. På tross av sporet tror vi 9-åringen sitter i føringen ut av den første svingen, og da kan i så fall spesialsprinteren lede rundt om. En av våre utganger på det store systemet gikk flotte løp mot klart tøffe konkurrenter enn dagens i vinter, og startkatapulten er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine snaue 14 %

Veldig spennende til står 1 C.C. Westside, og med perfekt luker til slutt skal Victory Abroad-datteren tilmåles solide vinnersjanser. 5-årshoppa avsluttet flott til sølv på fine 13.6 over dagens distanse i den siste starten, og det ser nå endelig ut til at formen begynner å innfinne seg på Holm-traveren.

V65-5: Litt småskummelt, og vi garderer bredt. Alt spill ser ut til å falle ned på duoen 4 Lome Sjefen og 7 Ramstad Loke, men vi stoler ikke helt på de på en kjapp sprint. Førstnevnte vant riktignok på flotte 26.0 over dagens distanse i den siste starten, og dersom Sjefen-sønnen fortsetter den stabile trenden i regi Kjell Løvdal skal det være gode muligheter for seier på ny. 6-åringen var dog tidligere svært usikker, og noe feiltrinn har han ikke råd til i dag.

Vi har dog langt mer tro på denne enn sistnevnte, og muligens er formen litt på retur på Ramstad Loke. Sporet er ikke det beste med en rekke startkjappe konkurrenter på innsiden, og Stiansen-traveren kan fort havne litt på vingelen her. Moe Odin-sønnen har slått på galoppen to ganger på rad nå på slutten, og dagens distanse er et klart drawback for den sterke 6-åringen.

V65-6: Best på kapasitet er utvilsomt 2 Makarov, men stabiliteten har så langt vært fraværende. Pine Chip-sønnen trekker seg i alle situasjoner (og tyr til galoppen), men fra dette sporet bør det kunne være muligheter for at 4-åringen kan gå feilfritt. Vi tør dog ikke å stole på Eggen-traveren før han oppfører seg over litt tid, og førsteutfordrer mener vi 9 Big City Rambler er.

Annonse: Dobbel jackpot på Bjerke og Øivind Grøstad har milliondrag på lur

Sistnevnte er en hest vi har veldig sansen for, og etter den siste triumfen på flotte 15.0 full vei ser formen nå ut til å være helt på topp. Storstadbusen-sønnen er sikret et økonomisk opplegg fra denne utgangsposisjonen, og med sine sedvanlige tunge avslutninger er Gjerven-traveren snakk om en soleklar vinnerkandidat. Åpent bak disse to, og vi garderer således bredt på våre to største spilleforslag.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 450 og 1816 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld, eller se reprisesendingen gratis på Rikstoto.no