Nettavisen.no

Tjenester
(Ting.no)

Tom for gaveideer?

Her kan du finne mye inspirasjon og flotte gavetips til bryllup, jubileum og bursdag.

Sommeren er som regel høysesong for bryllup, jubileer, bursdager og andre høytidelige sammenkomster. Mange opplever at det er vanskelig å finne gaver som vil gjøre et bra inntrykk.

Under har vi valgt ut noen nettsteder som tilbyr alt fra klassiske designervarer til rimelige og morsomme gaver. Her vil du finne mye inspirasjon og flotte gavetips til både han og henne.

Et godt tips er å sjekke ut salgsseksjonen til de ulike nettstedene, for der kan du gjøre virkelig gode kupp!

Nettbutikker

Room21.no er i dag en av Sveriges ledende forhandlere av møbler og hjemmeinnredning på nett, av både klassisk og ny design. Nettbutikken har et bredt utvalg av møbler og innredningsdetaljer av høy kvalitet, med en eksklusiv følelse, fra velkjente varemerker og designere. ROOM21.no samarbeider med flere av Europas ledende og ettertraktede innredningsprodusenter, og sortimentet vokser kontinuerlig. Her finner du merker som Kartell, String, Orrefors, Eva solo, Bruno Mathsson og Källemo. Nå har nettbutikken sommerrengjøring med opptil 50 % rabatt .

Ting.no er et moderne gavebutikkonsept som tilbyr et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Ting fører kjente designmerkevarer og forhandler spesielt norske og skandinaviske designprodukter innenfor kategoriene kjøkken, bad, interiør og gaver.

Culinaria.no er en nettbutikk som presenterer et fyldig utvalg av varer som ikke alle andre tilbyr. Butikken overrasker gjerne med profesjonelle produkter som er rettet mot seriøse hobbykokk og elskere av kokkekunst og god smak. I salgskroken finner du nå opptil 70 % avslag på kjøkkenredskaper og porselen. Absolutt verdt en titt!

Royaldesign.no er en av Norges største nettsteder for design, smykker og trendig innredning for hus og hjem. Her finner du alt fra designklassikere fra Georg Jensen og iittala, porselen fra Royal Copenhagen og Rosendahl, glass fra Kosta Boda og Orrefors, smykker fra Thomas Sabo og Pandora, kniver fra Global, designet lyd fra Tivoli Audio og Geneva Lab samt mye mer. Royaldesign.no har fortiden tilbudskampanjer med opptil 60 % rabatt .

Coolstuff.no er en nettbutikk for gadgets og morsomme gaver. Her finner du et stort utvalg av spennende, annerledes og innovative ting til enhver anledning. Perfekte å gi bort som gave eller, enda bedre, beholde dem selv! Coolstuff.no gir deg også mengder av gavetips til kjære og nære.

Wishbox.no er et spennende gavekonsept som har fått mye popularitet i Norge. Wishbox er en spennende gaveboks full av opplevelser. Det beste er at mottakeren bestemmer selv når, hvor og eventuelt med hvem de valgte opplevelsene skal nytes. Gaveboksen kommer i tre varianter Sport & Spenning, Kunst & Kultur og Skjønnhet & Velvære.