Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Glyn Kirk (AFP)

Tottenham på vei mot toppen

Et uthvilt Tottenham tar alle poengene i Birmingham. Sjekk lørdagens første oddstips.

Lørdager innebærer et omfattende langoddsprogram, og denne lørdagen er selvsagt ikke noe unntak. Med kamper fra engelsk, tysk, fransk, spansk, nederlandsk og belgisk fotball er det nok å gripe fatt i. I tillegg tolv dueller fra ulike verdenscupgrener på ski.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Chelsea kupongens sikreste

V75 Leangen: Håkon guider deg mot 30 millioner
Oddstips 2: Barcelona begeistrer igjen
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag
Trav: Lesernes V75-tips

Premier League: Skade- og karantenerapport

Det er snøvær og kulde i England og foreløpig er tre av kampene på tippekupongen og seks av lørdagens langoddskamper avlyst, men det kan blir flere.

Nå kan du tippe på iPhone

Disse kampene er foreløpig avlyst:
Kamp 54 Hull - Queens Park Rangers (kamp 9 på lørdagskupongen)
Kamp 58 Nottingham Forest - Bristol City (kamp 12 på lørdagskupongen)
Kamp 59 Sheffield United - Reading
Kamp 61 Portsmouth - Burnley
Kamp 62 Doncaster - Barnsley
Kamp 77 Blackpool - Manchester United (kamp 1 på lørdagskupongen)

Vi tror altså på Tottenham denne lørdagen. Etter en midtuke med spillefri er det endelig uthvilte Tottenham-spillere denne lørdagen og heller ikke noe Champions League-kamp som forstyrrer (Tottenham er allerede videre). Spurs må riktignok unnvære gode Rafael Van Der Vaart lørdag i tillegg til Younes Kaboul og Jermaine Jenas. Men nå er endelig Michael Dawson på vei tilbake, og Jermaine Defoe er som kjent også frisk igjen.

Når man ser på den troppen manager Harry Redknapp har å velge fra, så er det veldig bra bredde i Tottenham-stallen denne sesongen: Gomes, Cudicini, Hutton, Corluka, Bale, Dawson, Gallas, Bassong, Assou-Ekotto, Palacios, Sandro, Kranjcar, Lennon, Bentley, Modric, Crouch, Pavlyuchenko, Keane, Defoe.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Tottenham har vært variable på bortebane til nå denne sesongen, og står med 3-1-3 på fremmed gress etter sju spilte bortekamper. Tapene har kommet mot West Ham (0-1), Bolton (2-4) og Manchester United (0-2), mens seirene har kommet mot Stoke (2-1), Fulham (2-1) og Arsenal (3-2).

Når det gjelder Birmingham så har de levert en sesongstart mer på det jevne, og ikke i nærheten av fjorårets sensasjonelle sesong. Hviterussiske Alexander Hleb er igjen blitt skadet, ellers ser det meste greit ut for Alex McLeishs mannskap. Har brukbare 3-3-1 på hjemmebane, og slo altså Chelsea 1-0 hjemme sist. Der sto det 25-1 i favør Chelsea i avslutninger på mål, så veldig fortjent var ikke den seieren.

V75 Leangen lørdag: Du kan vinne 30 millioner kroner. Kjøp Håkons eksperttips eller kjøp en lyntotokupong i spillboksen under (du trenger ikke registrere deg for å spille og innsats velger du i dropmenyen)

Så sent som onsdag spilte Birmingham en kraftkrevende kvartfinale i Ligacupen mot Aston Villa. Den vant Birmingham 1-0, heller ikke den seieren veldig fortjent.

Uansett så tror vi et uthvilt og godt Tottenham-lag har en utmerket sjanse til tre poeng i denne kampen. Tottenham er rett og slett et bedre lag, og når de endelig kan fokusere hundre prosent på en ligakamp skal forskjellen vises i ettermiddag.

Norsk Tipping betaler borteseier med 2,00 i odds og kampen kan spilles som singel. Vi setter 100 kroner på at the Redknapp boys tar tre nye poeng og henger med de store gutta i Premier League.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 47 Birmingham - Tottenham: 3,10 3,05 2,00
Her kan du levere denne singelen, innsatsen styrer du selv

Sportspill.no on Facebook

.