Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Tre triks for å få en Valentinesdate

Ingen spennende planer til Valentine? Les hvordan du med enkle knep spikre en date!

Er du lei av singlelivet og drømmer om å finne den rette? Alle forhold starter med en date, enten det skjer spontant på byen, avtalt via venner som kjenner en som er perfekt for deg eller du finner en på jobben.

Flere og flere finner også kjærligheten på nettet. En ny undersøkelse viser at hver åttende amerikaner som gifter seg har funnet sin partner via nettet.

Uansett hvor eller når du kommer til å møte din drømmepartner, så er det noen triks du bør lære deg, og som kan få fortgang i prosessen. Er du rask kan du sikre deg en date til Valentine som er på søndag.

Single søker deg til Valentinesdate!

Mye dating
Julie Case er frilansforfatter og forteller at hun har gått mye på date. Til tross for at hun ikke har funnet den rette, så blir hun i hvert fall stadig vekk bedt ut på date, og akkurat det var venninnene hennes misunnelige på. Hvorfor ble hun stadig vekk bedt ut, mens de selv aldri gikk på date? Hva var hemmeligheten?

«Det var vel en kombinasjon av to ting», forteller Case til Happenmag.com. «Først og fremst så gjelder det å være i humør til å gå på date og utstråle selvsikkerhet. I tillegg er det viktig å flørte på en genuin måte. Du må la din utvalgte få vite at du er tilgjengelig».

Nr. 1: Selvsikker
«Selvsikkerhet som virker naturlig, er sexy», sier Brent Shriver, en creative director fra New York. «TV-selvsikkerhet som kommer fra en stereotype derimot, er ikke det.»

Det handler altså ikke om å være den vakreste eller smarteste personen i rommet, men mer en visshet om at du faktisk tilhører denne verdenen, og at du finner deg din egen vei gjennom den, med verdighet.

«Selvsikkerhet handler om å ha raske replikker, fremme egne meninger uten å tvinge de på folk, kunne holde blikket og ha en egen «touch», sier Jeff Reeds, en Seattlebasert skribent. «Det er sexy.»

Det å besitte denne evnen til å fremstå som selvsikker, kan sammenlignes med det å eie gull. Men faktisk kan alle lære seg å sende ut disse signalene, som gjør at man oppfattes som en verdensvant og svært viktig person.

Side2 Match - Norges største datingnettsted!

Nr. 2: Tilnærmelig
Det å være åpen for å snakke med andre mennesker er også veldig viktig, samtidig som du må være tilnærmelig. Case forteller at hun ved å være åpen, ofte har endt opp med å snakke med folk på bussholdeplassen, på butikken og til og med uteliggere hun har truffet på gaten.

Samtidig er hun den blant vennene som fremmede først henvender seg til, selv om de egentlig er interessert i noen av de andre rundt bordet.

Hun har datet folk på jobb, men ikke bare de på hennes egen avdeling. En sikkerhetsvakt og en vaktmester spurte henne ut den samme uken, og hun har også fått forespørsler fra en barista i den lokale kaffebaren, en entreprenør og en aksjemegler gjennom jobben.

Case mener at det å være tilnærmelig gir henne muligheten til å engang finne den rette. «Bygger du opp en høy mur rundt deg, for å beskytte deg mot de du ikke vil ha, så står du samtidig i fare for å avvise drømmepartneren, med et lukket kroppsspråk.»

«Den enkleste måten å bli mer tilnærmelig på er å prøve og ikke se ut som om du kommer til å drepe den neste som snakker til deg, men heller smile og forsøke å få øyekontakt», foreslår Case.

«Hvis en kvinne ser på meg, og holder blikket en liten stund, føler jeg meg trygg på at det er greit å ta kontakt med henne», bekrefter Reed.

Nr. 3: Tilgjengelig
De fleste menn og kvinner vil ikke være så raske til å ta kontakt, dersom du er ute med en gjeng. I hvert fall ikke om du sitter i midten av bordet dere okkuperer, slik at det er umulig å si noe til deg uten at alle får det med seg. Velg endeplassen, slik at du i hvert fall kan opprette øyekontakt med en potensiell partner. Senere kan dere utveksle ord ved baren, på vei til toalettet eller lignende.

Er du først ute med en gjeng, så vis tydelig fram at du er en morsom og sosial person å være ute med. Ikke stå med armene i kryss, og se ned i gulvet, for din drømmemann kan se på deg akkurat i det samme øyeblikket. Vær derfor deltakende og sosial, tilby deg å handle i baren, snakke med hovmesteren etc. Det kan jo være nettopp hovmesteren som er din fremtidige ektemake...

Lyst på en date i kveld? På Side2 Match finner du single som vil treffe deg!

(Kilde: Happenmag.com)