Trenger du båtopplag? Prøv MittOppdrag.no du også!

Høsten er kommet, og det er på høy tid med vinteropplag og rengjøring av båten.

I 2009 avslørte Aftenposten at det er langt færre opplagsplasser enn båter i Oslo-området, og at det også er store prisforskjeller hos de ulike servicestedene. Situasjonen er nok ikke blitt bedre de siste årene, og det er hard kamp om opplagsplassene mange andre steder i landet.

Så hva gjør man for å skaffe seg opplag og/eller service uten å blakke seg fullstendig?

Et godt tips er å bruke Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no. Ved å legge inn oppdraget på MittOppdrag.no, mottar du tilbud fra flere båtverksteder. Du får dermed en god oversikt over prisnivået for tjenestene du ønsker utført, og kan dermed velge det tilbudet som er billigst, passer best tidsmessig for deg, eller virker mest seriøst.

Å registrere oppdrag på MittOppdrag.no er helt uforpliktende, og du velger selv om du vil slå til på et tilbud eller ikke.

Trenger du et billig og seriøst båtverksted? Prøv MittOppdrag.no du også!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll