Stresset eller bare slappe av litt?

Norske RelaxU2, som er tilgjengelig for både iPhone og Android, gir deg avspenningsterapi for kropp og sinn i en travel hverdag.

Last ned iPhone-versjon

Last ned Android-versjon

Norsk metode

Metoden, som er utviklet av norske psykologer, bygger på elementer fra hypnose og meditasjon. Siden alt skjer på mobilen, kan du gjøre avspenningen hvor som helst. Hjemme, på jobb, på bussen, toget eller flyet.

Alt du trenger er et par hodetelefoner.

Det har vært viktig for utviklerne å presentere en app og metode som er i tråd med nordisk mentalitet, men som tar i bruk den litt avslappede modusen vi finner i den østlige verden.

Hvordan

Sesjonen starter med en stemme som instruerer deg. Spesielt utvalgte lyder sikrer at du klarer å holde deg rolig og balansert gjennom øvelsen.

Kan brukes av alle

Psykologene bak applikasjonen, opplyser om at appen kan brukes av alle. Om du er ung voksen med høy mestringsevne, har gått på veggen eller har et ønske om å fokusere og mestre på alle plan, kan du med hell gi den et forsøk.

Mentalt i toppidrett

Relaxu2 brukes med det formål å prestere bedre av VM - og NM-vinnere. Vil du lese mer om metoden og tankegangen bak, kan du besøke produsentens hjemmeside.

Dårlig tid?

Du kan velge mellom to programmer. "Standard", på tjueto minutter eller "Timeout" på fem minutter.

Vi har stor tro på det korte programmet i forkant av mentalt krevende prestasjoner, som jobbintervju, foredrag eller taler.

Pris

Prisen er relativt stiv, men sett i den store sammenhengen er 49 kroner kanskje ikke så mye å betale for et potensielt roligere sinn og bedre prestasjoner?

Vil du prøve å stresse ned?

Last ned RelaxU2 for iPhone

Last ned RelaxU2 for Android