Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Anette Antonsen

Trenger du fotograf?

Bryllup, konfirmasjon, dåp eller rett og slett noen ekstra fine bilder av kjæresten? Så lett er det å få fotografen du trenger.

Det å ha gode bilder av viktige hendelser kan ikke undervurderes. En dåp eller en konfirmasjon kommer bare en gang, og de aller fleste gifter seg med en person bare en gang. Det å ha akkurat den riktige fotografen for de viktige hendelsene kan bety svært mye. Gode fotografier fra profesjonelle fotografer er gode gaver, og minner som kan henges på veggen i generasjoner.

Selv om onkelen din har et nytt digitalkamera, eller nevøen din har blitt veldig flink i Photoshop så er det forskjell på fotografier tatt av noen som har studert lyssetting, komposisjon og bildebehandling profesjonelt i flere år.

Klikk her for å spare både tid og penger med MittOppdrag

Søker du etter fotograf i noen gulaktige sider, leter i katalog eller sjekker på Google vil du få hundrevis av treff - og det krever mye tid for å finne ut om fotografene har tid, mulighet og hva prisen er.

Vi gir deg derfor to muligheter til raskt å kunne skaffe deg akkurat den fotografen du trenger. Den ene litt raskere enn den andre, og den andre med litt flere muligheter enn den første.

Mulighet 1: Få 500 kroner i rabatt
Gjennom Nettavisens tjeneste Norgespasset får du 500 kroner i rabatt på fotografering hos Anette Antonsen i Oslo.

- Jeg fotografer det som har sjel, på godt eller vondt. Aller mest små skapninger som akkurat har ankommet verden. Fra de er dager til de er år. Uansett blir de vakre.

Hun har også spesialisert seg på å få fram det aller vakreste hos kvinner.

- Kvinner som ønsker å se seg selv i en god setting. Litt ekstra pyntet og med glimt i øyet. Kvinner som ønsker å gi seg selv en gave, og kvinner som ønsker å gi sin bedre halvdel en gave.

Anette tar de fleste oppdrag, og er mobil i landet hvis man ønsker det.

- Jeg tar oppdrag i alle varianter. Jeg har jobbet med store bedrifter og med privatpersoner. Jeg liker å variere. Det er bare fantasien som setter grenser. Det betyr alt fra reklamefoto til bryllup, festligheter, nyankomne barn og litt ekstra gode bilder av hverdagskvinnen som plutselig blir noe helt annet.

- Man skal våge det man ikke tør, avslutter Anette.

Les mer om tilbudet her

Mulighet 2: Få anbud på ditt oppdrag
Hvis du vil kunne sjekke forskjellige tilbud i ro og mak så er Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no noe for deg. Ved å registrere dine ønsker for en fotograf, enten du trenger en fotograf til en hel helg med fødselsdag for en 50-åring eller to timer med fotografering på et bryllup i Oppdal så kan tjenesten fungere for deg. Thomas Granhaug i MittOppdrag forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hva slags fotografering man ønsker, når og hvor, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Klikk her for å spare både tid og penger med MittOppdrag