Nettavisen.no

Tjenester

Trenger du hjelp med en ny start?

Med økt forbrenning når man raskere de ønskede resultatene.

Ønsker du deg en ny start, en bedre livsstil med sunnere kosthold og høyere aktivitetsnivå?

Du har kanskje en drøm om en sporty og fin kropp til sommeren, men noen ganger er det litt mer som skal til for å komme i gang. Det kan et kosttilskudd som Chili Forte hjelpe deg med.

Ut av dvale og økt forbrenning
Chili Forte er et kosttilskudd som både sørger for en økt forbrenning, og en tilførsel av vitaminer som kroppen din trenger for å blomstre. For det er lett å gå i dvale i vinterhalvåret her i nord, om man ikke får i seg de nødvendige vitaminene.

Chili Forte er basert på naturlig chili, og når du spiser det kjennes det ut som det brenner i munnen. Dette fordi capsaicin i chili binder seg til reseptorer i munnen, som igjen bidrar til at det frigjøres endorfiner og det utløses en følelse av velvære.

Få mer informasjon om Chili Forte her.

Redusert sultfølelse
Capsaicin har også gjennom forskning vist seg å føre til en redusert sultfølelse når det tas sammen med grønn te (Clinical Nutrition, 2009), som også er blant ingrediensene i Chili Forte.  I tillegg viser en annen studie fra samme år (European Journal of Nutrition) at capsaicin kan minske forekomsten av hormonet ghrelin, som øker sultfølelsen.

I tillegg til chili og grønn te, inneholder Chili Forte mer C-vitamin enn du finner i appelsiner. Innholdet av A-vitamin har positiv innvirkning for synet og kan redusere betennelser, og krom virker stabiliserende på blodsukkerte som igjen bidrar til et jevnt energinivå og bedre metthetsfølelse gjennom hele dagen. Andre helsefremmende ingredienser er betakaroten, pantotensyre og vitamin B12.

Lyst til å komme i gang med Chili Forte?

Bestill Chili Forte til 50% rabatt nå!

Chili Forte koster normalt kr 199,- per eske. I kampanjeperioden nå får du 2 stk for den samme prisen som 1 stk Chili Forte. Du sparer derfor kr 199,-