Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Trenger du hotell? Vi tar regningen!

Skal dere, jobben eller vennegjengen på hotelltur? Kanskje oppholdet blir gratis?

På anbudstjenesten MittOppdrag.no som Nettavisen startet våren 2009, finnes det hundrevis av hoteller med ledig kapasitet. Og skal du på tur med flere venner eller kollegaer, kan du få svært gode tilbud ved å legge hotellbestillingen ut på en anbudsrunde.

Hotellene vil dermed slåss om din bestilling og komme opp med gode tilbud, i stedet for at du må bruke tid på å lete på måfå på nettet i jakt på hotellrom.

Vinner du?
Blant alle gruppereiser som bestilles før 1. april, trekker vi nå ut en heldig vinner, som får hotelloppholdet dekket. Reglene er enkle:

1. Hotellet må være bestilt gjennom MittOppdrag.no

2. Antall døgn x antall personer må være minst 5 (f.eks. 1 person i 5 døgn, eller 5 personer 1 døgn).

3. Vi betaler inntil 5000 kr. Overskytende må du selv betale.

4. Trekningen skjer 1. april!

Slik gjør du:
1. Legg inn bestillingen på MittOppdrag.no

2. Vent på svarene

3. Bestill hotell

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende, og du kan være anonym inntil du velger å slå til på et tilbud.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll