Nettavisen.no

Tjenester
Montefiore Hotel i Tel Aviv
Montefiore Hotel i Tel Aviv Foto: Montefiore hotel

Trenger du hotell?

Å bestille hotellrom for en natt eller for et par mennesker er lett, men hva om du skal ha hotell til noen flere? Her er løsningen.

De aller fleste av oss er relativt godt kjent med en eller flere hotellbestillingssider på nett. Skal du ha hotell for en helg eller for noen få mennesker, er det stort sett relativt enkelt å besøke hotellets hjemmeside, og fyre av en bestilling.

Problemet oppstår de gangene du skal ha hotellrom i forbindelse med et arrangement. Enten det er et bryllup, et kurs for firmaet eller en jentetur blir det ofte dyrt om man bruker de vanlige kanalene.

Dine behov tilfredsstilt
Løsningen er enkel: Ved å bruke Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan du beskrive nøyaktig de behov du har - enten du vil reserve 20 hotellrom for en helg i 2011 siden du skal ha et bryllup eller om du trenger syv hotellrom et sted man kan bråke litt ekstra så vil dine spesifikasjoner bli sendt til mulige tilbydere. Tilbake får du tilbud som du i ro og mak kan vurdere om tilfredsstiller dine behov, uansett hva det måtte være av spesifikasjoner.

Klikk her for å prøve

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i MittOppdrag forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Uansett hva du trenger
Det er ikke bare hotell som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du catering, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag