Gå til sidens hovedinnhold

Trenger du internett på hytta?

Med trådløs router kan du være online, selv i påskefjellet. Finn ut hvordan.

Vær på nett i påsken

For mange er det å være i påskefjellet synonymt med å være ute av stand til å kommunisere med kolleger og venner. En trådløs router kan være løsningen. Leverandøren ice.net dekker 80% av alle hytter i Norge. Sjekk dekningen for din påskedestinasjon.

Internett for hele familien

Med en trådløs router, kan hele familien koble seg til på samme måte som med tradisjonelle hjemmeroutere. Dette tillater med andre ord bruk av e-post, sosiale medier og det en gjennomsnittsfamilie trenger for å holde kontakt med omverdenen.

ice.net på hytta

Mange hytteeiere lever med Norges vanskelige men vakre geografi, og i mange tilfeller er dekningsforholdene særdeles vanskelige.

Se hvilken dekning du kan få på din hytte.

En kunde forteller

Bjørn er glad i den norske fjellheimen og verdsetter mang en uke på hytta i Grøndalen i Hemsedal sammen med sin kone og nær familie.

Bjørn har to voksne barn og etter hvert også flere barnebarn slik at hytta på fjellet er blitt mer og mer viktig som et samlested for hele familien og venner.

Bjørns arbeidssituasjon krever at han er tilgjengelig på e-post, og dekningsforholdene i Grøndalen har vist seg å være meget vanskelige.

-Jeg hadde nesten gitt opp håpet på å ta med meg jobben på hytta, men ice.net sin løsning fungerer meget bra her oppe. Jeg har litt over en megabit hastighet på hytta og løsningen er meget stabil.

Det er kun i påskeferien jeg har erfart noe redusert hastighet men da er det jo også veldig mange her oppe som er på nettet samtidig, forteller Bjørn.

Vil du vite mer?

Akkurat nå har ice.net påskekampanje, og gir med nyttige påskefjellprodukter dersom du tegner abonnement i kampanjeperioden. (Påsketilbudet varer så lenge varelageret rekker.)

Klikk her for å bestille trådløst nett til din hytte.

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud