Gå til sidens hovedinnhold

Trenger du IT-support?

Sjekk om du kan spare tid og penger med Nettavisens anbudstjeneste.

På jakt etter IT-support? Prøv MittOppdrag.no du også!

Uansett om du trenger IT-service og IT-support som privatperson eller til bedriften din, kan det være en utfordring å få tak i gode fagfolk til en fornuftig pris.

Det tar tid å lete på måfå på nett etter bedrifter som passer til dine behov, og det er ikke lett å avgjøre om et pristilbud er konkurransedyktig eller ei.

Ved å bruke Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no i jakten på IT-support, vil du få tilbud fra mange seriøse tilbydere i løpet av kort. Du vil også kunne danne deg et godt bilde av prisnivået på tjenestene du ønsker å få utført.

En slik anbudsrunde er helt uforpliktende for deg, og du kan selvsagt velge å takke nei til samtlige tilbud.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll